Achmea trainingen. Just Focus

Planning Achmea workshops

Hieronder vind je de ingeplande data waarop je kunt deelnemen. 

Training                                        Datum                     Tijd                                          Locatie
LinkedIn Gevorderden24-05-201813.00-17.00 uurAchmea Zeist, zaal Orange
Mijn Kwaliteiten04-06-201809.00-17.00 uurAchmea Zeist, zaal Lech Walesa 1
Mijn Netwerk11-06-201813.00-17.00 uurAchmea Zeist, zaal Lech Walesa 1
LinkedIn Beginners11-06-201809.00-13.00 uurAchmea Zeist, zaal Lech Walesa 1
LinkedIn Gevorderen18-06-201813.00-17.00 uurAchmea Zeist, zaal Lech Walesa 1
Nieuwe data van trainingen die vol zijn of geannuleerd volgen zo spoedig mogelijk!

LinkedIn Beginners

LinkedIn voor beginners is een praktische, interactieve workshop waarin je, werkend op je eigen computer, leert hoe je een profiel aanmaakt, waar je de verschillende functies van LinkedIn vindt en hoe je ze gebruikt. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen aan de workshopleider en om elkaar te helpen om LinkedIn te leren kennen en gebruiken. Je leert niet alleen hoe de techniek van LinkedIn werkt. We besteden ook aandacht aan hoe je kunt werken aan een inhoudelijk sterk profiel en hoe je LinkedIn gebruikt om een netwerk op te bouwen, je mogelijkheden op de arbeidsmarkt te onderzoeken of nieuw werk te vinden.


LinkedIn Gevorderden

LinkedIn voor gevorderden is een praktische, interactieve workshop waarin je, op je eigen computer, leert hoe je meer haalt uit dit social medium. Met behulp van oefeningen uit Loopbaan en Mobiliteit, de feedback van de workshopleider en je medecursisten werk je aan een helder, onderscheidend profiel, cruciaal voor succes op LinkedIn. Daarnaast besteden we aandacht aan de plek van social media in het landschap van de arbeidsmarkt zodat je nog beter snapt hoe je LinkedIn precies kunt gebruiken om je loopbaandoelen te bereiken en welke functies in het medium je daarbij kunnen ondersteunen.


Solliciteren dag 1

Tijdens de eerste trainingsdag werk je aan de inhoud van je presentatie. Je onderzoekt in verschillende oefeningen je persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en zoekrichting zodat je aan het eind van de dag een duidelijk profiel hebt. Tussen de trainingsdagen gebruik je dit profiel om een eigentijds en marktgericht CV te maken en een aansprekend LinkedIn-profiel. 


 

Solliciteren dag 2

Tijdens de tweede trainingsdag maken we je wegwijs op de arbeidsmarkt, leer je hoe je social media inzet en oefen je met het voeren van netwerk- sollicitatiegesprekken.