Agenda. Just Focus

mei16

Techniek Doe dag (16-05-2020)

Heeft u twee rechter handen en wilt u onderzoeken of u techniek in de vingers heeft? U bent van harte uitgenodigd voor de Techniek Doe Dag op zaterdag 16 mei in Utrecht. Ontdek dat er volop kansen zijn in de techniek.

Wat gaan we doen?

Op de Techniek Doe Dag kunnen werkzoekenden zelf aan de slag met Techniek! Bijvoorbeeld metaalbewerking, lassen, fietstechniek, bouwwerkzaamheden, BIM tekenen, autotechniek, machinebouw en nog veel meer.

Het is dus geen standaard onderwijs- en banenmarkt. Werkgevers presenteren zich als ambassadeur van hun sector en nemen de praktijk mee. Onder begeleiding van vakmensen mag je alles als bezoekers zelf proberen.

U stroopt zelf de mouwen op en gaat met techniek aan de slag. Zo kunt u bijvoorbeeld lassen, elektrische schakelingen maken, kennismaken met autoschadeherstel en met fietsreparatie. Wij hebben een groot en divers aantal doe-activiteiten voor u klaar staan.

Voor wie?

Voor iedereen! Voor jong en oud, wel of geen uitkering, werkend of nog op school, vrouwen, mannen en statushouders. Iedereen is welkom! Werkervaring en opleiding zijn niet belangrijk.

Waar?

Bij het UW Bedrijf aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. Dit is op bedrijventerrein Lage Weide. Je kan hier gratis parkeren en de locatie is goed bereikbaar met de bus en op de fiets vanuit Utrecht, Vleuten en Maarssen.

Meer weten en aanmelden? Zie de link hieronder:

https://www.wspregioamersfoort.nl/agenda/techniek-doe-dag/

Bekijk volledige agenda >