Agenda. Just Focus

augustus1

Week van de loopbaan (12 tm 17 september)

Week van de Loopbaan

12 t/m 17 september 2022

Focus is partner van De Week van de Loopbaan. Dit is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. Hou de website https://www.noloc.nl/home in de gaten als je je wilt opgeven voor gratis loopbaanadvies.

Ook voor jou als werkgever of HR-verantwoordelijke

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit, daarom is het juist nu zo belangrijk om goede werknemers te binden én boeien. Laat jouw medewerkers het beste uit zichzelf halen en bied hen de kans om vrijblijvend in gesprek te gaan met een loopbaanprofessional. Ook als werkgever of HR-verantwoordelijke zelf kun je met een loopbaanprofessional en jobcoach van gedachten wisselen over de ontwikkelingsmogelijkheden van je medewerkers. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met onze professionals in het land.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar meer informatie over loopbaanontwikkeling voor jouw medewerkers? Mail naar info@focusnederland.nl en lees een ervaringsverhaal https://focusnederland.nl/Werknemer/Loopbaanadvies.

Bekijk volledige agenda >

Laatste artikelen