HR interimbureau | Focusnederland

Focus is een gespecialiseerd HR interimbureau waar je terecht kunt als je tijdelijk meer capaciteit nodig hebt op jouw HR-afdeling. Dit kan zijn in het loopbaanadviescentrum of bij herplaatsingsprojecten. Wij hebben diverse trajecten opgezet op het gebied van loopbaanontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat je weer voldoende capaciteit hebt en jij je weer op je core business kunt richten. Wij kunnen medewerkers ook coachen en begeleiden. Kwaliteit, ervaring, deskundigheid en innovatie staan bij ons voorop. We zijn daarnaast een CEDEO-erkend bureau. Vraag naar de mogelijkheden bij Focus.

De diverse trajecten bij HR interimbureau Focus

Focus is een HR interimbureau dat interim capaciteit beschikbaar heeft voor het opzetten en implementeren van herplaatsingsactiviteiten en loopbaanontwikkelingsprogramma’s. HR interimbureau Focus biedt je diverse trajecten, zoals loopbaantrajecten voor diverse doelgroepen, coaching bij re-integratie en ontslag, maar ook bieden wij interim professionals. Wij beschikken over 13 kantoren in heel Nederland, onder andere in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Dit betekent dat je altijd wel een kantoor in de buurt vindt om je HR taken aan te vullen.

Vraag naar de mogelijkheden

Neem direct contact op met gespecialiseerd HR interimbureau Focus voor het opstarten van een begeleidingstraject. Heb je nog vragen over de mogelijkheden? Laat het ons weten. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 007 1400.  


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures:

Just Focus Assessment

Just Focus Coaching

Just Focus Re-integratie
Neem nu contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.


Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!