Arbeidsmobiliteit | Focusnederland

Focus is een specialist op het gebied van arbeidsmobiliteit en helpt je graag met persoonlijk advies en een begeleiding op maat. Het is namelijk niet altijd verstandig om van baan te wisselen. Of van baan veranderen de beste stap is, hangt van diverse factoren af. We helpen je door enkele vragen met je door te nemen en eventueel een transitietraject op te stellen.

Antwoord op al je vragen over arbeidsmobiliteit

In de huidige tijd bestaan er veel vragen over arbeidsmobiliteit, zoals:

  • Is het verstandig om nu van baan te wisselen?
  • Welke competenties moet ik verbeteren om kans te maken op die droombaan?
  • Ga ik ooit een geschikte baan vinden?

Focus adviseert je over jouw loopbaan en biedt je een op maat gemaakt coachingstraject. Wij helpen je om je optimaal op de arbeidsmarkt te profileren.

Arbeidsmobiliteit en loopbaantrajecten

Jouw arbeidsmobiliteit kan sterk verbeteren door één van de loopbaantrajecten van Focus te volgen. Wij brengen jouw situatie in kaart, zodat we een geschikt loopbaantraject kunnen aanbevelen. Omdat wij onder andere kantoren in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Arnhem hebben, zijn wij goed bereikbaar vanuit heel Nederland.

Profileer jezelf optimaal

Wij bieden je een innovatief en energiek advies over arbeidsmobiliteit. Door de begeleiding van een loopbaanadviseur van Focus profileer je jezelf optimaal op de arbeidsmarkt. Voor meer informatie neem je contact met ons op. Bel met telefoonnummer 088 007 1425 om de mogelijkheden te bespreken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht, maar we hebben kantoren verspreid door het hele land. Er is dus zeker een kantoor bij jou in de buurt.


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures:

Just Focus Assessment

Just Focus Coaching

Just Focus Re-integratie
Neem nu contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.


Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!