Loopbaancoach | Focusnederland

Een uitstekende loopbaancoach vind je bij Focus. Wij helpen je graag om je verder te ontwikkelen in je loopbaan. Als resultaat van onze loopbaancoaching krijg je zicht op je drijfveren, kwaliteiten en waarden. Zo kun je gemakkelijker beslissingen nemen en je loopbaan daardoor verder ontwikkelen. Daarnaast kun je je werk zo goed mogelijk afstemmen op deze kwaliteiten en waarden.

Krijg meer inzicht in je kwaliteiten en talenten met hulp van een loopbaancoach

Een loopbaancoach van Focus helpt je met antwoorden op allerlei prangende vragen over je loopbaan. Hierbij kun je denken aan vragen als: Zit ik nu wel op de juiste plek? In welke functie vind ik een nieuwe uitdaging? Hoe geef ik mijn loopbaan een nieuwe impuls? Voor onze loopbaancoaching gebruiken wij allerlei instrumenten en tests om je verder te helpen met je loopbaan. Denk daarbij onder andere aan assessments voor ontwikkeling en potentieel. Wij bespreken je kwaliteiten en waarden en op basis daarvan maken we een plan voor je waarmee je kwaliteiten kunt ontwikkelen. Dankzij deze loopbaancoaching weet je waar je staat en of je op zoek moet naar een nieuwe baan, of dat je prima op je plek zit bij je huidige baan.

Wij helpen je verder in je loopbaan

Wil je ook advies en begeleiding van een loopbaancoach van adviesbureau Focus, bijvoorbeeld om je op weg te helpen door middel van loopbaanoriëntatie? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 088 007 1425. Wij hebben kantoren door het hele land, onder andere in Breda, Amsterdam, Eindhoven, Leiden, Utrecht en Maastricht. Onze loopbaancoaches helpen je graag verder met loopbaancoaching bij jou in de buurt. 


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures:

Just Focus Assessment

Just Focus Coaching

Just Focus Re-integratie
Neem nu contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.


Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!