Ontslag bij reorganisatie | Focusnederland

Een ontslag bij een reorganisatie kan iedereen overkomen. Focus biedt in dit geval loopbaanbegeleiding op maat om je weer terug op de arbeidsmarkt te zetten. Je zit natuurlijk met veel vragen. Waarom ben je ontslagen? Hoe kom je weer aan een baan? Het is niet makkelijk. Focus helpt je door middel van begeleiding en coaching. Zo ontdek je jouw kwaliteiten en hoe je deze het best presenteert. De adviseur helpt je graag om je optimaal te profileren op de arbeidsmarkt. Wij helpen je weer een baan te vinden na een ontslag bij een reorganisatie.

Loopbaanbegeleiding na ontslag bij een reorganisatie

Een loopbaanadviseur biedt je begeleiding op maat na ontslag bij een reorganisatie. Deze persoonlijke coach helpt je om weer een baan te vinden. Deze coach kan diverse trajecten bieden, waarmee je snel weer aan het werk kunt. Zo biedt de coach coaching en training, maar ook advies over het sollicitatietraject. Daarnaast helpt de loopbaanadviseur je met beschikbare vacatures.

Nieuwe kansen creëren na ontslag door een reorganisatie

Na een reorganisatie en een daarop volgend ontslag kun je ook weer kansen creëren. Dit doe je samen met Focus. De adviseur gaat samen met jou aan de slag om snel nieuw werk te vinden en jouw kans aan te grijpen. Samen gaan we aan de slag om te ontdekken:

  • Waar jouw ambities liggen
  • Welke competenties en kwaliteiten je hebt
  • Welke vacatures bij jou passen

Hiervoor gebruiken we onder andere verschillende assessments.

Grijp je kansen!

Laat ons je helpen om de uitdaging aan te gaan om weer een baan te vinden na ontslag bij een reorganisatie of om je door een periode van transitie of outplacement heen te helpen. Focus heeft dertien kantoren door heel Nederland, waaronder Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Zwolle. Heb je nog vragen over de kansen bij Focus? Stel ze dan door te bellen naar 088 007 1425


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures:

Just Focus Assessment

Just Focus Coaching

Just Focus Re-integratie
Neem nu contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.


Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!