Ontslagspecialist | Focusnederland

Als je de hulp in wilt schakelen van een ontslagspecialist, kom dan eens naar Focus. Wij bieden begeleiding, coaching, trainingen en advies op maat als je jezelf op de arbeidsmarkt wilt zetten om een nieuwe baan te vinden. Je krijgt bij ons één ervaren coach toegewezen die je tijdens het gehele traject bijstaat. Wij bieden diverse loopbaantrajecten die je inzicht geven in jouw kwaliteiten en ontwikkelingspunten. Op basis van dit inzicht kun je gerichter zoeken en jezelf beter presenteren. Ook kun je tijdens een sollicitatiegesprek beter beargumenteren waarom de betreffende functie geschikt is voor jou en waarom jij een onmisbaar persoon zult zijn in de organisatie.

Ontslagspecialist in heel Nederland

Focus in een ontslagspecialist dat in heel Nederland actief is. Wij hebben 13 kantoren door heel het land. Waar je dus ook hulp zoekt, de kans is groot dat wij in de buurt zitten. Wij hebben onder andere vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Arnhem, Groningen. Onze loopbaanadviseur past een persoonlijke benadering toe en biedt diepgang in het traject. Je krijgt inzicht in jouw talenten en kwaliteiten, je bouwt een sterk CV op en stelt een gedegen LinkedIn profiel op zodat je ook online vindbaar bent. De adviseur heeft hierbij maar 1 doel: een nieuwe baan voor jou vinden. Heb je nog vragen voor onze ontslagspecialist? Neem dan contact op door te bellen naar 088 007 1425


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures:

Just Focus Assessment

Just Focus Coaching

Just Focus Re-integratie
Neem nu contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.


Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!