Outplacement | Focusnederland

Wanneer er sprake is van outplacement bij een organisatie, helpen de coaches van Focus vertrekkende werknemers met begeleiding en workshops. Is jouw functie boventallig geworden en moet je daarom je werkplek verlaten? Dan helpt ons outplacementbureau je bij je zoektocht naar een nieuwe baan.

Begeleiding na outplacement met een gepersonaliseerd outplacementtraject

De ervaren coaches van Focus vangen je op als je gedwongen moet vertrekken bij je baan en denken met je mee over nieuwe kansen en mogelijkheden. Na een intakegesprek bepalen we wat voor jou nodig is om je door middel van een persoonlijk outplacementtraject te begeleiden naar een nieuwe baan. We maken hierbij een combinatie tussen emotionele verwerking en de oriëntatie op nieuwe mogelijkheden; precies zoals jij dat nodig hebt. Je wordt tijdens het traject na outplacement op allerlei manieren ondersteund. Zo begeleidt je persoonlijke adviseur je individueel en levert een jobsearcher je vacatures en netwerkcontacten. Je kunt zelf gebruik maken van ons loopbaanportaal, waar je een groot aantal opdrachten, tests en informatie over de arbeidsmarkt vindt.

Hulp van een outplacementbureau bij het vinden van een nieuwe baan

Het verlies van je huidige baan maakt dat je ineens voor allerlei nieuwe keuzes staat. Deze zijn belangrijk en daarom steunt outplacementbureau Focus je graag bij het vinden van een nieuwe baan. Focus biedt diverse workshops aan die wellicht zeer interessant voor jou zijn: zoals 'Focus op de toekomst', 'Maak werk van je eigen onderneming' en 'Focus op de arbeidsmarkt'. Ons outplacementtraject 'van werk naar werk' biedt je alle ingangen naar de arbeidsmarkt. We helpen je op de volgende manier aan een nieuwe baan:

  • Kansencheck
  • Inzicht in je persoonlijke situatie
  • Onderzoek naar je kwaliteiten
  • Verkenning van arbeidsmarktkansen
  • JobSearch en solliciteren
  • Werk vinden en je nieuwe werkplek

Ontdek wat we voor je kunnen betekenen

Krijg je binnen jouw organisatie te maken met een reorganisatie of boventalligheid en outplacement, dan helpt Focus je graag verder. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat we als outplacementbureau voor je kunnen doen door te bellen naar 088 007 1425. Wij zijn altijd bij je in de buurt te vinden voor een outplacementtraject op maat met kantoren in onder andere Breda, Maastricht, Amsterdam, Leiden, Utrecht en Eindhoven. 


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures:

Just Focus Assessment

Just Focus Coaching

Just Focus Re-integratie
Neem nu contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.


Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!