Talentontwikkeling | Focusnederland

Talentontwikkeling met de hulp van Focus kan je veel kansen op de arbeidsmarkt bieden. Focus biedt namelijk loopbaanbegeleiding en coachingstrajecten die je ondersteunen bij de ontwikkeling van jouw kwaliteiten en talenten. Met de loopbaanscan kun je bijvoorbeeld achterhalen wat nodig is om jezelf verder te ontwikkelen binnen jouw organisatie. Na een loopbaanscan zal de adviseur je trainen en coachen. De begeleiding die je bij Focus krijgt, is natuurlijk op maat. Wij kunnen je helpen in elke sector, van onderwijs tot aan industrie en zorg en dienstverlening en zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in je talenten. Zo kun je jezelf beter profileren op de arbeidsmarkt of binnen jouw organisatie.

Talentontwikkeling biedt kansen

In deze tijd is je talentontwikkeling op persoonlijk en professioneel vlak van groot belang. Als je Focus jou laat helpen met talentontwikkeling, dan bieden wij je enkele trajecten. Dit biedt mogelijkheden en creëert kansen. Enkele van onze trajecten zijn:

  • Loopbaanbegeleiding
  • Coaching
  • Assessments
  • Loopbaanportaal
  • Trainingen en workshops

Vraag naar de mogelijkheden bij Focus

Focus heeft kantoren door heel Nederland. Je vindt ons bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Arnhem. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen of wil je onze hulp en begeleiding voor talentontwikkeling inschakelen? Neem dan snel contact met ons op via 088 007 1425  om de mogelijkheden te bespreken. 


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures:

Just Focus Assessment

Just Focus Coaching

Just Focus Re-integratie
Neem nu contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.


Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!