Transitie outplacement | Focusnederlands

Transitie en outplacement

Focus helpt je tijdens het proces van transitie en outplacement vanuit onze kantoren in onder andere Son, Utrecht, Leiden en Amsterdam. Wij bieden kwaliteit, zijn innovatief en hebben jarenlange ervaring met een transitie outplacement. Na outplacement moet je weer op zoek naar een nieuwe baan en dat kan lastig zijn. Wij begeleiden je bij dit moeilijke proces en zorgen ervoor dat je weer aan een baan komt die helemaal bij jou past. Wij combineren beproefde methodieken met technologische hulpmiddelen voor het gewenste resultaat.

Hulp na transitie en outplacement door een ervaren adviesbureau

Focus helpt je de juiste baan te vinden na transitie en outplacement vanuit een kantoor bij jou in de buurt, bijvoorbeeld in Son, Rotterdam of Arnhem. Wij helpen je inzicht te krijgen in je kwaliteiten en talenten, en hoe je deze kunt gebruiken bij het vinden van een nieuwe baan. Daarnaast onderzoeken we ook samen met jou welke soort baan het beste bij je past. Zo zorgen we ervoor dat jij je inzetbaarheid kunt verhogen en het voor werkgevers aantrekkelijk wordt om jou aan te nemen omdat je iets toevoegt aan het bedrijf. Zo zit jij na transitie en outplacement snel weer op de juiste plek. Ook wanneer je voor langere tijd niet deel hebt kunnen nemen aan de arbeidsmarkt helpen we je bij het vinden van een baan. Dan kun je bij ons terecht voor een re-integratietraject.

Weer aan de slag? Neem contact met ons op

Wil jij graag weer aan de slag? Loopbaancentrum Focus begeleidt je tijdens het hele proces na transitie en outplacement vanuit onder andere Son, Utrecht en Maastricht. Van de begeleiding van de verwerking van het verlies van je baan tot de sollicitaties. Maak een afspraak met onze coaches of neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 088 007 1425.    


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures:

Just Focus Assessment

Just Focus Coaching

Just Focus Re-integratie
Neem nu contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.


Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!