Informatie voor medewerkers van Hogeschool Utrecht. Just Focus

Wat past bij jou?

Soms merk je dat je al zo lang jouw functie hebt dat jij die functie bent. Totdat die functie verandert of jijzelf. En welke gerichte acties kun je dan nemen? Onderzoek wat je talenten zijn en of die aansluiten bij je huidige werk. Focus ondersteunt je in dit proces.

Spreekt één van onderstaande vragen jou aan? Bel met 088 0071400 of mail met projectbureau@focusnederland.nl.

Wat wil ik nu echt? Doe de loopbaanscan!

Doen waar je goed in bent en belangrijk vindt, dat geeft werkplezier. Zo werkt dat!

Je loopbaancoach helpt je om te ontdekken wat jou inspireert en wat je ontwikkelmogelijkheden zijn op werkgebied en helpt je bij het maken van juiste keuzes.

Klik hier als je wilt zien wat de loopbaanscan voor jouw carrière kan betekenen.

Je verliest je baan, wat nu?

Bij een ingrijpende gebeurtenis als ontslag is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op de deskundige begeleiding van een outplacementadviseur. De professionals van Focus zetten hun ervaring en kennis van de arbeidsmarkt in om jou te bemiddelen naar passend werk.

Klik hier om te zien hoe we jou weer aan een passende job helpen!

Zelfstandig ondernemer worden? Zet de eerste stap!

Stel dat je voor jezelf wilt beginnen? Wat komt er op je af en hoe weet je dan zeker dat het ondernemerschap voor jou de beste stap is? Focus helpt je als aspirant-ondernemer je idee om te zetten in een product- of dienstconcept op weg naar succesvol ondernemen.

Begint het zelfstandig ondernemen al te borrelen? Klik dan hier wat de mogelijkheden zijn.
Je weet wat je wilt maar je hebt nog niet de passende baan gevonden? Doe mee aan het Jobsearch programma en vind die baan!

Op basis van je wensen en ambities stellen we samen jouw zoekprofiel op en gaan we aan de slag om je droombaan te vinden. We zoeken naar banen en ingangen, en introduceren jou rechtstreeks bij organisaties, bedrijven of intermediairs.

Hoe we dit doen? Klik hier om daarachter te komen.