Informatie voor medewerkers van SVO Vakopleiding Food. Just Focus

SVO Vakopleiding Food is volop in beweging. Hierdoor zullen functies veranderen of zelfs verdwijnen. Focus ondersteunt medewerkers van SVO Vakopleiding Food om zich hierop voor te bereiden met het premobiliteitsprogramma Mijn Focus en om nieuw werk te vinden met Van-werk-naar-werk begeleiding.

Het loopbaanoriëntatieprogramma Mijn Focus

Door het volgen van de workshopserie Mijn Focus geef je zelf sturing aan je loopbaan en leer je effectief zoeken naar werk buiten SVO Vakopleiding Food. In een periode van 8 weken volg je drie workshops, maak je tests en opdrachten in het Focus Loopbaanportaal en word je online ondersteund door de e-coach.

Je krijgt zicht op je kansen en mogelijkheden en leert hoe de digitale arbeidsmarkt werkt.

Van-werk-naar-werk begeleiding

Een Focus Van-werk-naar-werk traject (outplacement) wordt altijd gestart met een intakegesprek. Daarin wordt bepaald wat voor jou nodig is om je succesvol te begeleiden naar een nieuwe baan. Dat is voor iedereen anders. De een heeft hulp nodig bij de emotionele verwerking van het verlies van werk of wil zich oriënteren op nieuwe mogelijkheden terwijl een ander direct aan de slag wil met netwerken en solliciteren.

Je persoonlijk adviseur begeleidt je in individuele gesprekken, een jobsearcher levert vacatures en netwerkcontacten en je volgt trainingen om je presentatievaardigheden te optimaliseren.

Voor digitale ondersteuning maak je gebruik van het Focus Loopbaanportaal waar je een groot aantal tests, opdrachten en informatie over de arbeidsmarkt vindt. Bovendien geeft het portaal, 24/7 beschikbaar, toegang tot de grootste vacaturebank in Nederland gecombineerd met je eigen LinkedIn netwerk.

Wie zijn wij?

Bekijk onze video:

Nieuwsgierig naar onze adviseurs? Bekijk medewerkers van Focus.

Meer informatie of aanmelden?

Voor meer informatie over de inhoud van de programma's en de werkwijze van Focus, mail utrecht@focusnederland.nl of bel 030-233 70 00 (Judith Hament / Miranda Alberts).

Voor overige informatie en aanmelding, mail k.eisenga@svo.nl of bel 06-29 38 97 73 (Karin Eisenga).