NL Leert door. Just Focus

NL Leert door

De subsidieregeling die op 1 december is gestart is inmiddels gesloten omdat de 55.000 trajecten in 1 dag zijn vergeven.

Veel sneller dan verwacht is het maximum aantal inschrijvingen bereikt waardoor we je het gesubsidieerd ontwikkeladvies niet meer kunnen aanbieden. Uiteraard vinden we dit erg jammer maar mocht het ministerie van SZW besluiten om de regeling te verlengen dan informeren we je hier persoonlijk over.

Uiteraard kunnen we je nu wel van waardevol loopbaanadvies voorzien door bijvoorbeeld het inzetten van de loopbaan APK. Dít is een beknopte versie van het ontwikkeladvies waarbij, net als in het gesubsidieerde advies, een arbeidsmarktscan wordt gedaan. Daarbij vindt er een gesprek plaats met een loopbaanadviseur én kan je gebruik maken van de het Focus loopbaanportaal: een digitale omgeving met testen en arbeidsmarktinformatie. De loopbaan APK kost €325,- exclusief BTW.

Probeer als je hierin of in een uitgebreider loopbaanadviestraject geïnteresseerd bent dit met je werkgever af te stemmen. Meer informatie over de loopbaan APK vind je hier.