NL Leert door. Just Focus

NL Leert door

Maximaal aantal aanmeldingen voor de regeling NL leert door is bereikt.

Je kunt je alsnog aanmelden zodat wij, als de regeling wordt verlengd, contact met je opnemen.


De ontwikkelingen in de arbeidsmarkt gaan, vooral door de coronacrisis, erg snel. Bedrijven en mensen moeten zich aanpassen aan de huidige marktomstandigheden waardoor banen veranderen, functies verdwijnen maar óók nieuwe carrièrekansen ontstaan. Om je hierop voor te bereiden stelt het ministerie van SZW een kosteloos loopbaanadvies beschikbaar.

Zorg dat je weet wat je wilt, wat je waard bent en hoe je kansen grijpt. Maak een plan!

Jouw werk, jouw mogelijkheden

Het (loopbaan)ontwikkeladvies is bedoeld om jou de kans te geven om je op de nieuwe omstandigheden voor te bereiden. Je kunt met vragen over ontwikkelen in je huidige werk of over zoeken naar nieuw werk bij de Focus loopbaanadviseur terecht. Samen met je Focus adviseur maak je een plan wat voor jou de beste vervolgstappen zijn in je carrière. Door middel van een uitdagende online leeromgeving, slimme testen en goede gesprekken krijg je een concreet advies waarmee je verder kunt.

Wat doet Focus voor mij?

Wij verzorgen, zonder kosten, het ontwikkeladviestraject waarbij je als resultaat een persoonlijk actieplan voor je werktoekomst hebt.  Wij regelen de subsidieaanvraag, jij hoeft je alleen aan te melden. 

Meer weten? Download hier onze flyer. Je kan je ook direct aanmelden.

Bent u werkgever? En wilt u de subsidieregeling onder de aandacht brengen van uw medewerkers. Klik hier voor meer informatie.