Trainingen. Just Focus

LinkedIn voor gevorderden (workshop)

jezelf ontwikkelen en je arbeidsmarktpositie versterken met social media


Deze workshop is bedoeld voor medewerkers die al actief zijn op LinkedIn (LI) en meer resultaat willen halen uit de mogelijkheden van LinkedIn en andere social media door een sterke profilering en het vergroten van hun vindbaarheid. Het volgende is op hen van toepassing:

  • ze zijn een half jaar of langer actief op Li en hebben tenminste 50 contacten
  • hun LI profiel heeft de status ‘deskundig’ of ‘zeer deskundig’ 
  • ze zijn lid zijn van groepen en gebruiken de functies bedrijven en vacatures 

Een onderscheidend profiel zorgt ervoor dat gebruikers beter worden gevonden door bedrijven, recruiters en andere professionals. Daardoor kunnen zij social media effectiever inzetten voor hun professionele ontwikkeling en het vergroten van hun inzetbaarheid.

Tijdens deze workshop van 1 dagdeel wordt de personal brand geformuleerd en het profiel aangescherpt., Tips om de vindbaarheid te vergroten en het vakmanschap prominenter in beeld te brengen worden gedeeld. Aan de hand van de loopbaanvragen van de deelnemers wordt gedemonstreerd hoe LI en functies als groepen, bedrijven, vacatures en status updates optimaal te gebruiken.  

Het resultaat van de workshop is een onderscheidend profiel en kennis van de mogelijkheden van LI en andere social media waardoor deze strategisch ingezet kan worden voor professionele ontwikkeling en het versterken van de arbeidsmarktpositie.