"De rust in mijn hoofd is een cadeautje"


Madelon over haar Van-werk-naar-werk begeleiding bij Focus.

Ex-werkneemster van Transavia, Madelon, werd na 9 jaar met plezier bij Transavia te hebben gewerkt boventallig verklaard en volgt een van-werk-naar-werk traject bij Focus.

“Vanaf het moment dat mijn traject daadwerkelijk begon en ik mijn nieuwe werkplek/kantoor zag had ik een glimlach op mijn gezicht. Grote ruimte met alle benodigde faciliteiten, rust, prima uitzicht, fijn klimaat maar vooral fijne mensen om mee samen te werken aan het project “ik”. De rust in mijn hoofd is een cadeautje, de tijd om na te denken over het verleden en het heden is dat ook. Wie ben ik nu echt, wat wil ik graag, wat kan ik en wat kan ik nu nog leren om straks weer een fijne passende baan te vinden?”


Op onze vraag wat het traject tot nu toe voor haar doet laat ze weten dat ze na 1,5 maand al veel inzicht in zichzelf heeft gekregen: “De testen in het loopbaanportaal van Focus helpen me hierbij, maar ook de netwerkgesprekken die ik aan het voeren ben met verschillende bedrijven geven mij een heldere kijk. Daarnaast heb ik alle tijd om mijn CV tot een pareltje om te bouwen en mijn LinkedIn profiel te updaten. De komende maanden gaan mij verder helpen om in de juiste branche een passende en leuke baan te vinden. Welke baan dat gaat worden weet ik echt nog niet, maar ik heb er 100% vertrouwen in dat ik straks weer een fijne werkgever heb waar ik weer minimaal 9 jaar met plezier mag gaan werken.”


Madelon is begeleid bij Focus in Amsterdam door Nicole Noyons

Ervaring medewerker Transavia