"3 dagen werken aan mijzelf, hier heb ik wat aan"

Twee medewerkers van één van onze opdrachtgevers delen hun ervaring met ons over het groepstraject Mijn Focus  dat zij volgden.

“Drie dagen Mijn Focus. Wat waren dat leuke en leerzame dagen! Maar ook intensief. Werken aan jezelf en goed nadenken over jezelf kost namelijk veel energie ontdekten we. Stilstaan bij de kwaliteiten en competenties die je bezit en wat je drijfveren zijn is niet iets wat je dagelijks doet. En gesprekken daarover voeren met collega’s die je goed of minder goed kent, al helemaal niet.

Gelukkig was het een leuke groep waardoor we niet alleen tips kregen van onze coach maar ook van elkaar. En ook met die energie kwam het goed, want die hadden we aan het eind van de dag gewoon weer teruggekregen!

Het opstellen van een cv, het schrijven van een sollicitatiebrief, het maken van een goed LinkedIn profiel en het oefenen van een sollicitatiegesprek zijn hele praktische en ontzettend nuttige onderdelen van de training.

Twijfel je nog om de training ook te volgen? Zeker wel doen! Ook al vraagt het best wel wat tijd, want tussen de trainingen door kun je thuis niet stil zitten. Maar als je dat serieus neemt en daar voldoende tijd insteekt, dan is deze training echt een goede investering in het ontdekken van jouw koers.’

“Het is een intensieve training, maar met resultaten: We hebben nu een mooi resultaat na 3 dagen Mijn Focus:

  • Een cv
  • Een elevator pitch, die je zowel in netwerk- of sollicitatiegesprek, op je cv of in je linked in kan gebruiken
  • “STARR” voorbeelden die je kan gebruiken om je persoonlijkheid weer te geven
  • Duidelijker beeld gekregen van mijn volgende functie/loopbaan 

Genoeg tastbare zaken waar je iets aan hebt!”  

Meer weten over het groepstraject Mijn Focus? Bel voor informatie naar 088 007 1400 of mail naar info@focusnederland.nl.

Mijn Focus, groepstraject