Werknemer. Just Focus

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding van Focus ondersteunt en adviseert je bij de ontwikkeling van je loopbaan. Het resultaat is zicht op je kwaliteiten, drijfveren en waarden. Dat helpt om beslissingen te nemen en vervolgstappen te zetten. Je ontdekt welke factoren je kunt beïnvloeden om je huidige werk zo goed mogelijk af te stemmen op je talenten. Dat noemen we Jobcrafting.

Door het volgen van een loopbaantraject krijg je zicht op je inzetbaarheid. Inzetbaar zijn betekent dat je talenten en kwalificaties aansluiten op de eisen die organisaties vandaag de dag stellen aan een werknemer. Door te werken aan je inzetbaarheid blijf je dus een aantrekkelijke werknemer.

Je inzetbaarheid wordt niet alleen bepaald door organisatie-eisen maar ook door de levensfase waarin je zit. Door je competenties, je motivatie en de wil om te leren en je te ontwikkelen. Daardoor kun je meebewegen met de continue veranderingen in organisaties.

Om optimaal inzetbaar te blijven is het van belang om regelmatig stil te staan bij je loopbaan. Zo blijf je in beweging en blijf je “werkfit”. En wat is dan prettiger dan daarbij het advies van een onafhankelijke, professionele loopbaanadviseur te krijgen?