Werknemer. Just Focus

Outplacement

Afscheid nemen van je baan door ontslag is voor niemand prettig. Er volgt een onzekere fase in je loopbaan waarin je je verlies moet verwerken en leert hoe je zelf regie neemt over je werktoekomst.

Inzicht in jouw mogelijkheden en talenten, én kennis & vaardigheden om de arbeidsmarkt te benaderen heb je nodig om succesvol een nieuwe, passende baan te vinden. 

Wij doen wat nodig is en wat werkt voor jou

De stappen die je doorloopt, op weg naar die nieuwe baan zijn niet voor iedereen hetzelfde. Voor de één betekent het dat je eerst je ontslag een plek geeft. Een ander kan direct aan de slag met netwerken en solliciteren.

Je kunt op basis van jouw situatie kiezen welk outplacementprogramma het beste bij jou past. Onze vijf verschillende programma's variëren in duur, aantal contactmomenten en aantal workshops. In de brochure Outplacement voor medewerkers kan je hier meer over lezen. Heb je advies nodig, bel ons 088 007 1400, dan adviseren we je graag. 

Mira: 'warmte en begrip tijdens mijn outplacementbegeleiding'. Lees hier haar verhaal.

 

Remco: ''door outplacementbegeleiding werd duidelijk wat ik wilde in mijn carrière. Lees hier zijn verhaal.

   

Herman "trots dat ik een baan heb gevonden in een andere sector'. Lees hier zijn verhaal.

  

Maak gebruik van onze ervaring

Doordat Focus al ruim 30 jaar actief is in de arbeidsmarkt en onderdeel uitmaakt van HumanTotalCare - de grootste arbodienstverlener van Nederland voor ruim 60.000 werkgevers - hebben we een groot netwerk van opdrachtgevers. Ook dat netwerk helpt in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Wil je meer weten over de inhoud van de verschillende outplacementprogramma's? Klik dan op één van onderstaande sterren icoontjes.