Werknemer. Just Focus

Re-integratie

Re-integreren: Beter aan het werk

Weer aan de slag na een ziekteperiode met het Focus arbeidsre-integratie traject “Beter aan het werk”. Focus onderscheidt zich van andere re-integratiebureaus door een persoonlijke aanpak.

In een tweede spoor re-integratietraject helpt jouw eigen vaste adviseur je stap voor stap naar een nieuwe baan. Je werkt aan het hervinden van vertrouwen en brengt je belastbaarheid en de gevolgen die dat heeft voor werk in kaart. Je zet je kennis en vaardigheden op een rij en onderzoekt kwaliteiten en wensen. Al die informatie gebruiken we om te bepalen welk soort werk voor jou passend is.

Vervolgens bereid jij je voor op het zoeken naar werk in trainingen en workshops. Daar leer je hoe je je presenteert en hoe je een netwerk opbouwt. In deze fase helpt de Focus jobsearcher je bij het vinden van een stage of werkervaringplek om werkritme en belastbaarheid op te bouwen. Ook bij het vinden van een betaalde baan kun je rekenen op de steun van de jobsearcher die (verborgen) vacatures aanlevert en je in contact brengt met intermediairs en bedrijven die mogelijk werk voor je hebben.

Wanneer je een passende plek gevonden hebt coachen we je nog een tijdlang om ervoor te zorgen dat je je baan ook vast kunt houden.


Lees hier hoe Edwin na een re-integratietraject het roer om gooide en hovenier werd.

Wil je meer informatie over Re-integratie, neem dan contact met ons op