Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Persoonlijke ontwikkeling: coaching

Tijdens dit traject analyseer je samen met je coach wat je nodig hebt om weer gemotiveerd aan het werk te zijn. Zijn er zaken die je belemmeren in je werk? Heb je inspiratie nodig om dingen handiger aan te pakken? Jouw persoonlijk functioneren en de mogelijkheden om te veranderen staan centraal. Coaching is een combinatie van persoonlijke gesprekken en toegang tot een digitale leeromgeving vol kennis, inspiratie en opdrachten. 

Meld je direct aan

Kom in beweging

Hoe werkt het?

Coachgesprekken 
Het traject bestaat uit vijf persoonlijke gesprekken met een coach die je begeleidt, adviseert en inspireert. Je analyseert jouw talenten en motivatie, bepaalt wat je nog kunt of moet ontwikkelen en stelt concrete leerdoelen vast. Je bepaalt een strategie hoe je dit aanpakt en waar nodig patronen doorbreekt. Je wordt bijgestaan bij de uitwerking in de praktijk en krijgt praktische steun om nieuw gedrag aan te leren en beter te functioneren.  

Loopbaanportaal 
Je krijgt tijdens en tot drie maanden na het traject toegang tot het Focus loopbaanportaal. In deze digitale leeromgeving maak je wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten die jou helpen een scherp inzicht in jezelf en wat je belangrijk vindt te krijgen. In dit portaal vind je opdrachten, filmpjes en artikelen en boekentips. Heb je aanvullende vragen? Dan stel je je deze eenvoudig aan jouw coach. 

Waarom gaat dit traject mij helpen? 

We begeleiden jou om je doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. De gesprekken met de coach plus de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren je om direct aan de slag te gaan met je leerdoelen. Om zo stap voor stap toe te werken naar jouw stip op de horizon: gemotiveerd en competent aan het werk zijn en blijven.

Wat is het resultaat?

Na een coachingtraject heb je:

  • inzicht in jouw talenten en competenties
  • inzicht in jouw functioneren
  • keuzes gemaakt en persoonlijke leerdoelen gesteld
  • helder hoe je nieuwe gewoontes kunt ontwikkelen en vasthouden
  • scherp hoe je verder kunt groeien
  • het vertrouwen en ben je zelfbewust om dit te doen
  • zichtbare gedragsverandering

Borgen van resultaten

Terugkoppeling aan de werkgever helpt om de resultaten van een traject goed te borgen. Daarom adviseren we om het traject uit te breiden met een driegesprek. Daarin worden de resultaten van het traject met jou, je werkgever en de coach geëvalueerd. De meerkosten van een driegesprek (online via Microsoft Teams of op locatie bij Focus) zijn € 92,50.

Wat kost het?

Dit traject kost € 1.130,- exclusief btw.
Uitbreiding van het traject, per gesprek van een uur € 185, exclusief btw.

Hoelang duurt dit traject?

Dit coachtraject duurt tien weken.

 

“Ik heb geleerd om meer in ‘het hier en nu’ te blijven waardoor ik minder pieker en tegen dingen opzie.”

Ja, ik wil dit traject volgen

Meld je dan direct aan. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om je te inspireren en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging in jouw werk. Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan

Managementcoaching

Als manager wordt er het nodige van je gevraagd. Zaken kunnen na verloop van tijd gaan knellen. Tijd om met een ervaren managementcoach te sparren. ‘Het is eenzaam aan de top’, is voor veel managers herkenbaar. Dit traject draait om jou. Door meer inzicht te krijgen in wie je bent, wat je kan, en hoe je door (soms kleine) veranderingen in jezelf of de omstandigheden, beter en sterker wordt. En daardoor met meer gemak en plezier je rol vervult.
Lees hier meer over managementcoaching