Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Persoonlijke ontwikkeling: coaching

Je voelt dat er iets moet veranderen in je werk. Je werk gaat je niet altijd even makkelijk af. Je wilt inzicht in jezelf in relatie tot je persoonlijk functioneren in werk. Weten welke verandering nodig is om je verder te ontwikkelen. Met gerichte begeleiding leer je actief nieuw gedrag aan om beter en sterker te worden in je werk. Zodat je met zelfvertrouwen je doelen in werk bereikt.

Meld je direct aan

Kom in beweging

Wat is het?

Tijdens dit traject onderzoek je samen met je eigen coach wat er nodig is om optimaal aan het werk te zijn. Zijn er zaken die belemmeren in het werk? Is er inspiratie nodig om dingen handiger aan te pakken? Je persoonlijke functioneren en de mogelijkheden om te veranderen staan in dit traject centraal. Coaching is een combinatie van persoonlijke gesprekken en toegang tot een digitale leeromgeving vol kennis, inspiratie en opdrachten.

Hoe werkt het?

Coachgesprekken
Het traject bestaat uit vijf persoonlijke gesprekken met een ervaren coach die je begeleidt, adviseert en inspireert. Samen onderzoek je waar verandering nodig is en waar ontwikkelruimte ligt. Op basis daarvan bepalen jullie concrete leerdoelen en een strategie om deze doelen te bereiken. Je coach ondersteunt bij het oefenen van nieuw gedrag in de praktijk om zo je functioneren te versterken.

Loopbaanportaal
Tijdens en tot drie maanden na het traject krijg je toegang tot het Focus loopbaanportaal. In deze digitale leeromgeving maak je oefeningen en wetenschappelijk onderbouwde vragenlijsten. Die geven inzicht in je talenten, motivatie en wat werk voor jou betekent. Ook vind je er inspirerende filmpjes, artikelen en boekentips. En heb je aanvullende vragen? Dan stel je ze eenvoudig via het portaal.

Waarom gaat dit traject mij helpen? 

We begeleiden je om jouw doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. De gesprekken met de coach en de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren je om direct aan de slag te gaan met je leerdoelen. Zo werk je stap voor stap toe naar jouw stip op de horizon: gemotiveerd en competent aan het werk zijn en blijven.

Wat is het resultaat?

Na een coachtraject heb je:

  • inzicht in je talenten en competenties
  • inzicht in je functioneren
  • keuzes gemaakt en persoonlijke leerdoelen gesteld
  • zicht op hoe je nieuwe gewoontes kan ontwikkelen en vasthouden
  • vertrouwen om de stappen te zetten die nodig zijn
  • zichtbare gedragsverandering

Borgen van resultaten

Om de bereikte resultaten goed te borgen adviseren we om het traject uit te breiden met een driegesprek. Daarin bespreek je met je werkgever en de coach wat het traject heeft opgeleverd en wat dat betekent voor je werk en jouw toekomst. De meerkosten van een driegesprek (online via Microsoft Teams of op locatie bij Focus) zijn € 97,50.

Trajectkeuze

Regulier: vijf gesprekken.

Wat kost het?

Dit traject kost € 1.185,- exclusief btw.
Uitbreiding van het traject, per gesprek van een uur € 195,- exclusief btw.

Hoelang duurt het?

Dit traject duurt tien weken.

 

“Ik heb geleerd om meer in ‘het hier en nu’ te blijven waardoor ik minder pieker en tegen dingen opzie.”

Ja, ik wil dit traject volgen

Meld je dan direct aan. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om je te inspireren en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging in jouw werk. Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan

Managementcoaching

Als manager wordt er het nodige van je gevraagd. Zaken kunnen na verloop van tijd gaan knellen. Tijd om met een ervaren managementcoach te sparren. ‘Het is eenzaam aan de top’, is voor veel managers herkenbaar. Dit traject draait om jou. Door meer inzicht te krijgen in wie je bent, wat je kan, en hoe je door (soms kleine) veranderingen in jezelf of de omstandigheden, beter en sterker wordt. En daardoor met meer gemak en plezier je rol vervult.
Lees hier meer over managementcoaching