Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op talent

Je herkent talent binnen je organisatie en wilt medewerkers graag de gelegenheid geven om zich verder te ontplooien. Je wilt medewerkers laten groeien en ervoor zorgen dat ze meer zicht hebben op hun talenten en ontwikkelmogelijkheden. En je wilt het mogelijk maken dat medewerkers bewust kiezen voor hun eigen welzijn en voor werk dat echt bij hen past. Zo werken jullie samen aan duurzame inzetbaarheid.

Meld een medewerker aan

Kies voor beweging

Wat is het? 

Tijdens het traject Focus op talent krijgt de medewerker goed zicht op waar hij of zij goed in is. Samen met een eigen loopbaanadviseur onderzoekt de medewerker de belangrijkste kwaliteiten, wat motiveert, wat echt belangrijk is en welk soort werk daar het beste bij past.

Hoe werkt het?

Adviesgesprekken
Het traject bestaat uit drie gesprekken met een ervaren loopbaanadviseur. Samen met de adviseur vindt de medewerker antwoord op vragen als: “Welke kwaliteiten horen echt bij mij?”, “Hoe kan ik mijn talenten nog beter benutten in mijn werk?”, “In welke richting kan ik me ontwikkelen?” en “Wat is een passende opleiding om daar te komen?”.

Loopbaanportaal
Tijdens en tot drie maanden na het traject krijgt de medewerker toegang tot het Focus loopbaanportaal. Via wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten ontdekt de medewerker talenten, motivatie en wat werk voor hem of haar betekent. Ook vind je er opdrachten, inspirerende filmpjes, artikelen en boekentips. In deze digitale leeromgeving wordt het traject doorlopen met de bijbehorende modules. En de medewerker kan er te allen tijde vragen stellen aan de adviseur.

Actieplan
De resultaten van het traject worden vastgelegd in een actieplan. Hierin zijn de belangrijkste motivatoren, sterke punten en ontwikkelmogelijkheden van de medewerker benoemd. Het actieplan is voor de medewerker een handig hulpmiddel om de resultaten van het traject te bespreken.

Waarom gaat dit traject de medewerker helpen?

We begeleiden de medewerker om het persoonlijke doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op het stimuleren van eigen regie door de medewerker.

Wat is het resultaat?

Na dit loopbaanadviestraject heeft de medewerker:

  • inzicht in talenten, ambities en competenties
  • zicht op welk werk hierbij past
  • vertrouwen om vervolgstappen te zetten.

Wat kost het?

De prijs van dit traject is € 555,- exclusief btw.

Hoelang duurt dit traject?

Dit traject duurt zes weken. 

Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Wij geloven dat de verhalen van onze deelnemers jou ook inzicht en energie kunnen geven. Zij inspireren jou graag met hun persoonlijke ervaring om je een nog beter idee te geven in wat een traject van Focus kan betekenen.
Lees alle ervaringen

Ik kies dit traject voor een medewerker

Meld de medewerker dan direct aan. Nadat de aanmelding hebt gedaan ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om deze medewerker te inspireren en ondersteunen en de gewenste doelstellingen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging werk.
 Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan