Assessment

Door het uitvoeren van een assessment helpt Focus je om inzicht te krijgen in geschiktheid, ontwikkelmogelijkheden, interesse en kwaliteiten van medewerkers. Uitkomsten van een assessment ondersteunen bij personeelsselectie en kunnen bijdragen aan een loopbaanselectie.

Onze opties voor het uitvoeren van een assessment bij je werknemers

Focus helpt je bij het uitvoeren van een assessment bij je werknemers, vanuit haar kantoren in onder meer Amsterdam, Breda, Voorburg, Utrecht, Leiden, Arnhem, Groningen en Eindhoven. We bieden verschillende typen assessments die op uiteenlopende doelen zijn gericht:

  • Het ontwikkelgerichte assessment toetst kwaliteiten en mogelijkheden afgezet tegen de eisen van een functierichting, om concrete ontwikkelpunten in kaart te brengen. 
  • Het potentieel gerichte assessment toont welke stappen nodig zijn om door te groeien en welke interne en externe carrièrerichtingen hierbij aansluiten.
  • De quickscan geeft een globaal inzicht in de vermogens en kwaliteiten van een medewerker of kandidaat.

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden bespreekbaar. Het team van Focus helpt je graag om een assessment op te zetten dat optimaal aansluit bij wat de organisatie ermee wil bereiken.

Welke mogelijkheden zijn er?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Focus, neem dan contact met ons op. Bel naar 088 007 1425, of maak gebruik van ons contactformulier. We helpen je graag.


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures: Just Focus Assessment Just Focus Coaching Just Focus Re-integratie

Neem nu contact met ons op!

Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.

Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!