Assessmentbureau

Focus is hét assessmentbureau dat inzicht geeft in talenten, vaardigheden en kwaliteiten van medewerkers. Gericht op geschiktheid , ontwikkelmogelijkheden , en potentiële loopbaanrichtingen. Een e-assessment geeft snel inzicht in talenten. De organisatie kan hierdoor beslissingen nemen op het gebied van doorgroeimogelijkheden, ontwikkelpotentieel, personeelsselectie en loopbaanplanning.

Focus assessmentbureau: voor elk doel een passend assessment

Als assessmentbureau laten wij aan de hand van diverse tests en praktijkopdrachten zien of een medewerker geschikt is voor een functie en hoe het aanwezige talent optimaal benut kan worden. Ook wordt bepaald welke ontwikkelstappen nodig zijn om verder te groeien en welke loopbaanrichtingen hierbij aansluiten. We bieden diverse soorten assessments die uiteenlopende doelen hebben:

  • Het selectiegericht assessment geeft geschiktheidsadvies voor een bepaalde functie;
  • Het ontwikkelgerichte assessment brengt in kaart de ontwikkelmogelijkheden van medewerkers in de huidige of een toekomstige functie.;
  • Het potentieel gericht assessment laat zien waar kwaliteiten en mogelijkheden liggen en welke loopbaan en carrièrerichtingen hierbij aansluiten.

Uiteraard bespreken wij als assessmentbureau ook graag andere mogelijkheden voor jouw organisatie. We hebben teams in kantoren verspreid over heel Nederland, in onder meer Amsterdam, Breda, Maastricht, Utrecht, Leiden en Eindhoven.

Vragen? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 007 1425. We helpen je graag.


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures: Just Focus Assessment Just Focus Coaching Just Focus Re-integratie

Neem nu contact met ons op!

Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.

Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!