HR detachering

Focus Nederland biedt interim capaciteit in de vorm van detachering van HR professionals. Heb je behoefte aan praktische assistentie bij het opzetten of bemensen van uw loopbaanadviescentrum of herplaatsingsprojecten, dan kunt u een beroep doen op de deskundigheid van Focus. Focus is een gespecialiseerde loopbaanbegeleider waar u terecht kunt voor HR detachering, talentontwikkeling, coaching en re-integratie. Met Focus staat u niet alleen voor een uitdaging in uw loopbaan, maar wordt u ondersteund bij het maken van belangrijke beslissingen!

Advies over HR detachering in heel Nederland

Focus is werkzaam in heel Nederland en u kunt bij alle kantoren terecht voor interim HR professionals in de vorm van HR detachering. Wij hebben kantoren in onder andere Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Arnhem. Wij richten ons voornamelijk op de optimale verbinding tussen werk, organisatie en mens. Hierdoor weten werknemers hoe ze zich het best kunnen ontwikkelen om hun inzetbaarheid te verhogen.

Meer informatie

Wij zijn al diverse klanten in verschillende branches van dienst geweest zoals in het onderwijs, detailhandel, groothandel, verzekeraars, gemeenten en provincies en ICT. Laat u overtuigen van de passie en kwaliteit van Focus en neem contact met ons op meer informatie over detachering en HR. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 088 007 1425.

Brochures

Bekijk hier verschillende brochures: Just Focus Assessment Just Focus Coaching Just Focus Re-integratie

Neem nu contact met ons op!

Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.

Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!