Loopbaanadviesbureau

Loopbaanadviesbureau Focus helpt je graag bij het ontwikkelen van jouw carrière. Met onze loopbaanbegeleiding adviseren we je over de ontwikkeling van je loopbaan. Zo helpen we je beslissingen te nemen over je loopbaan en ook echt stappen te zetten en krijg je echt zicht op je inzetbaarheid en waarde.

Sta stil bij je loopbaan met een loopbaanadviesbureau

Nog nooit was het zo belangrijk om je te blijven ontwikkelen als in de huidige arbeidsmarkt. De zaken gaan snel vooruit, waardoor het belang is om up-to-date te blijven. Wees je bewust van je kwaliteiten en talenten, en haal het meeste uit je carrière: met ons loopbaanadviesbureau staan we je graag hierin bij. Diverse loopbaanscans gericht op competenties, ontwikkeling, carrière, management, ondernemerschap en vitaliteit dienen als basis voor je loopbaanontwikkeling.

Zo sta je eens stil bij je loopbaan en krijg je zicht op je inzetbaarheid. Hoe inzetbaar ben jij? Voldoe jij aan de kwalificaties en eisen die organisaties stellen aan werknemers? Door onze loopbaanbegeleiding krijg jij zicht op je inzetbaarheid en kun je hieraan werken om een aantrekkelijke werknemer voor organisaties te zijn.

Interesse in een traject?

Heb je interesse in een traject van ons loopbaanadviesbureau? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Focus door te bellen naar 088 007 1425. Wij helpen je graag verder.


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures: Just Focus Assessment Just Focus Coaching Just Focus Re-integratie

Neem nu contact met ons op!

Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.

Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!