Loopbaanadviseurs

De meest ervaren loopbaanadviseurs van Focus staan voor je klaar om je verder te helpen in je carrière. Ze geven je vooral zicht op je inzetbaarheid. Door aan je competenties, motivatie en kwalificaties te werken, verhoog je je inzetbaarheid en word je een aantrekkelijke medewerker voor organisaties.

Persoonlijke coaching van onze loopbaanadviseurs

De loopbaanadviseurs van Focus helpen je graag bij de ontwikkeling van je carrière. Je persoonlijke (e)coach ondersteunt je bij het verkrijgen van inzicht in je eigen kwaliteiten en talenten. Als je daar eenmaal meer zicht op hebt, kun je gemakkelijker vervolgstappen en beslissingen nemen die van belang zijn voor je carrière. Focus biedt je diverse instrumenten op het gebied van loopbaanadvies waardoor je je verder kunt ontwikkelen en kunt meebewegen met continu veranderende organisaties.

Loop binnen in een van onze kantoren

De loopbaanadviseurs van Focus gaan ook graag samen met jou aan de slag om stappen te zetten in je carrière. Wij zijn overal in Nederland te vinden, onder andere in Amsterdam, Breda, Maastricht, Utrecht, Leiden en Eindhoven. Bekijk welke locatie voor jou het dichtst bij is. Heb je interesse, neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 088 007 1425, of maak gebruik van ons contactformulier. We helpen je graag met de ontwikkeling van je loopbaan!


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures: Just Focus Assessment Just Focus Coaching Just Focus Re-integratie

Neem nu contact met ons op!

Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.

Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!