Loopbaancentrum

Bij het loopbaancentrum van Focus ondersteunen we jou bij de ontwikkeling van je loopbaan. Door ons loopbaantraject krijg je inzicht in je kwaliteiten en inzetbaarheid. Zodra je hier inzicht in hebt wordt het gemakkelijker om jezelf te ontwikkelen en een aantrekkelijkere werknemer voor organisaties te zijn.

Inzicht in je loopbaan door een traject bij het loopbaancentrum

Vraag je je weleens af wat nu echt de beste functie voor jou is of hoe je je kwaliteit verder kunt ontwikkelen in je baan? Dan heb je vast en zeker baat bij een persoonlijk gesprek met een van de loopbaanadviseurs van Focus. Ons loopbaancentrum beschikt over diverse instrumenten, waarmee we je verder kunnen helpen met allerlei vraagstukken over je loopbaan. We brengen je kwaliteiten en waarden in kaart en adviseren je op het gebied van jouw wensen. Zo weet je hoe je ervoor staat en op welke manier je je nog verder kunt ontwikkelen.

Waarom Focus?

Wij zijn geen leverancier, maar een partner. Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit en werken alleen met werknemers die een passie hebben voor hun werk. Als loopbaancentrum sta jij als werknemer dan ook centraal en doen we er alles aan om jou verder te helpen in je loopbaan. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 007 1425.

Brochures

Bekijk hier verschillende brochures: Just Focus Assessment Just Focus Coaching Just Focus Re-integratie

Neem nu contact met ons op!

Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.

Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!