Loopbaancoach

Een uitstekende loopbaancoach vind je bij Focus. Wij helpen je graag om je verder te ontwikkelen in je loopbaan. Als resultaat van onze loopbaanbegeleiding krijg je zicht op je drijfveren, kwaliteiten en waarden. Zo kun je gemakkelijker beslissingen nemen en je loopbaan daardoor verder ontwikkelen en kun je je werk zo goed mogelijk afstemmen op deze kwaliteiten en waarden.

Een loopbaancoach van Focus helpt je verder

Een loopbaancoach van Focus helpt je bij de ontwikkeling van je loopbaan. Je coach helpt je om inzicht in je eigen kwaliteiten en talenten te krijgen zodat je gemakkelijker vervolgstappen en beslissingen in je loopbaan kunt nemen. Wij bieden je verschillende instrumenten op het gebied van loopbaanbegeleiding. Zo helpt onze loopbaancoach je bij je ontwikkeling en zelfreflectie en helpt je zicht te krijgen op je inzetbaarheid. Ontdek zo je knelpunten en werk aan je inzetbaarheid om een aantrekkelijke werknemer voor organisaties te worden.

Wij helpen je verder in je loopbaan

Wil je ook advies en begeleiding van een loopbaancoach van Focus? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 088 007 1425. Wij hebben kantoren door het hele land, onder andere in Breda, Amsterdam, Eindhoven, Leiden, Utrecht en Maastricht. Wij helpen je graag verder, bij jou in de buurt.


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures: Just Focus Assessment Just Focus Coaching Just Focus Re-integratie

Neem nu contact met ons op!

Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.

Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!