Loopbaancoaching

Met de loopbaancoaching van Focus krijg je inzicht in je waarden en kwaliteiten als werknemer. Op deze manier kun je je namelijk verder ontwikkelen in je huidige baan, of gericht zoeken naar een nieuwe uitdaging. Je ontdekt de beïnvloedbare factoren om je werk zo goed mogelijk af te kunnen stemmen op je kwaliteiten en talenten, maar je ontdekt ook je kwetsbaarheden en je leert hieraan te werken onder begeleiding van onze loopbaancoach.

Loopbaancoaching: voor meer inzicht in je kwaliteiten en talenten

De loopbaancoaches van Focus helpen je graag met allerlei prangende vragen over je loopbaan. Hierbij kun je denken aan vragen als: Zit ik nu wel op de juiste plek? In welke functie vind ik een nieuwe uitdaging? Hoe geef ik mijn loopbaan een nieuwe impuls? Voor onze loopbaancoaching gebruiken wij allerlei instrumenten en tests om je verder te helpen met je loopbaan. Wij bespreken je kwaliteiten en waarden en op basis daarvan maken we een plan voor je waarmee je kwaliteiten kunt ontwikkelen. Op deze manier weet je waar je staat en of je op zoek moet naar een nieuwe baan, of dat je prima op je plek zit bij je huidige baan.

Ondersteuning van je loopbaanoriëntatie

Heb je interesse in ondersteuning van je loopbaanoriëntatie door middel van loopbaancoaching bij Focus? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 007 1425.

Brochures

Bekijk hier verschillende brochures: Just Focus Assessment Just Focus Coaching Just Focus Re-integratie

Neem nu contact met ons op!

Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.

Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!