Outplacement

Wanneer er sprake is van outplacement bij een organisatie, helpen de coaches van Focus vertrekkende werknemers met begeleiding en workshops. Is jouw functie boventallig geworden en moet je daarom je werkplek verlaten? Dan helpen wij je bij je zoektocht naar een nieuwe baan.

Begeleiding na outplacement

De ervaren coaches van Focus vangen je op als dit je gedwongen moet vertrekken bij je baan en denken met je mee over nieuwe kansen en mogelijkheden. Na een intakegesprek bepalen we wat voor jou nodig is om je te begeleiden naar een nieuwe baan. We maken hierbij een combinatie tussen emotionele verwerking en de oriëntatie op nieuwe mogelijkheden; precies zoals jij dat nodig hebt. Je wordt tijdens het traject na outplacement op allerlei manieren ondersteund. Zo begeleidt je persoonlijke adviseur je individueel en levert een jobsearcher je vacatures en netwerkcontacten. Je kunt zelf gebruik maken van ons Loopbaanportaal, waar je een groot aantal opdrachten, tests en informatie over de arbeidsmarkt vindt.

Ontdek wat we voor je kunnen betekenen

Krijg je in jouw organisatie te maken met boventalligheid en outplacement, dan helpt Focus je graag verder. Neem dus gerust contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen doen door te bellen naar 088 007 1425. Wij zijn altijd bij je in de buurt te vinden met kantoren in onder andere Breda, Maastricht, Amsterdam, Leiden, Utrecht en Eindhoven.

Brochures

Bekijk hier verschillende brochures: Just Focus Assessment Just Focus Coaching Just Focus Re-integratie

Neem nu contact met ons op!

Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.

Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!