Outplacementbureau

Bij het outplacementbureau Focus helpen we je effectief op weg naar een nieuwe baan. Ben je je huidige baan verloren als gevolg van outplacement, dan begeleiden onze coaches je naar een nieuwe baan. Van de emotionele verwerking tot sollicitatiegesprekken.

Hulp van een outplacementbureau bij het vinden van een nieuwe baan

Het verlies van je huidige baan maakt dat je ineens voor allerlei nieuwe keuzes staat. Deze zijn belangrijk en daarom steunt outplacementbureau Focus je graag bij het vinden van een nieuwe baan. Focus biedt diverse workshops aan die wellicht zeer interessant voor jou zijn: zoals ‘Focus op de toekomst’, Maak werk van je eigen onderneming en ‘Focus op de arbeidsmarkt’. Ons outplacementtraject ‘van werk naar werk’ biedt je alle ingangen naar de arbeidsmarkt. We helpen je op de volgende manier aan een nieuwe baan:

  • Kansencheck
  • Inzicht in je persoonlijke situatie
  • Onderzoek naar je kwaliteiten
  • Verkenning van arbeidsmarktkansen
  • JobSearch en solliciteren
  • Werk vinden en je nieuwe werkplek

Altijd in de buurt

Wij hebben vestigingen door heel Nederland, zo heb je altijd een outplacementbureau dat je kan helpen in de buurt. Of je nu in Amsterdam, Maastricht, Breda, Utrecht, Eindhoven of Leiden woont. Maak een afspraak met een van onze coaches of bel voor meer informatie naar 088 007 1425.

Brochures

Bekijk hier verschillende brochures: Just Focus Assessment Just Focus Coaching Just Focus Re-integratie

Neem nu contact met ons op!

Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.

Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!