Outplacementtraject

Met het outplacementtraject van Focus word je effectief op weg geholpen naar een nieuwe baan. Na outplacement bij je huidige baan kan het erg lastig zijn om weer aan het werk te gaan. Wij begeleiden je bij het hele outplacementtraject, van emotionele verwerking van het verlies van je baan tot met volle kracht die nieuwe uitdaging binnenhalen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging met het outplacementtraject van Focus

Het kan ons allemaal overkomen: je verliest je baan en ineens moet je na jaren trouwe dienst weer gaan solliciteren. Er zit echter ook een positieve kant aan het verhaal: de plotselinge vrijheid betekent ook dat alle opties ineens weer open liggen. Een goed outplacementtraject kan naar mooie kansen op een nieuwe toekomst leiden! Focus helpt je graag bij het vinden van een nieuwe baan. Met ons outplacementtraject word je stap voor stap begeleid naar een nieuwe werkplek door middel van een persoonlijke kennismaking, het verkrijgen van inzicht in je persoonlijke situatie, een onderzoek naar je kwaliteiten, het verkennen van de arbeidsmarktkansen, het zoeken van een baan en solliciteren, en het vinden van werk en aan de slag gaan op je nieuwe werkplek.

Wij helpen je aan een nieuwe baan

Met ons outplacementtraject helpen onze coaches je aan een nieuwe baan; hoe lastig dit soms ook lijkt. We zitten altijd bij jou in de buurt omdat wij kantoren verspreid over heel Nederland hebben. Dus of je nu woon in Maastricht of in Amsterdam, in Utrecht of in Leiden, je kunt altijd bij ons terecht. Bel hiervoor naar 088 007 1425. Dan maken we een afspraak en helpen wij je aan een nieuwe baan.


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures: Just Focus Assessment Just Focus Coaching Just Focus Re-integratie

Neem nu contact met ons op!

Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.

Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!