Re-integratieconsulent

Een re-integratieconsulent van Focus ondersteunt je na een periode van arbeidsongeschiktheid bij het zoeken naar een (nieuwe) passende baan. We brengen jouw wensen en kwaliteiten in kaart en op basis daarvan bepalen we wat voor soort werk bij jou past, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Hulp van een re-integratieconsulent bij de zoektocht naar een baan

Na een lange periode van ziekte kan het behoorlijk lastig lijken om de arbeidsmarkt weer te betreden. Je hebt misschien wel het gevoel dat je er 'te lang uit bent geweest', wat zorgt voor extra onzekerheid. De re-integratieconsulent van Focus neemt deze onzekerheid weg door je effectief op weg te helpen naar een nieuwe baan. Aan de hand van je talenten en capaciteiten gaan wij samen op zoek naar een baan die hier naadloos op aansluit. Focus heeft allerlei bouwstenen om dit doel te bereiken, waaronder diverse workshops en tests. Ook hebben wij samen met onze re-integratieconsulenten een speciaal traject ontwikkeld, genaamd: ‘Beter aan het werk’.

Schakel onze hulp in

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar een baan na een periode van langdurige ziekte? Schakel dan de re-integratieconsulent van Focus in. Deze helpt je persoonlijk verder. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 088 007 1425.


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures: Just Focus Assessment Just Focus Coaching Just Focus Re-integratie

Neem nu contact met ons op!

Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.

Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!