Re-integratietraject

Focus biedt in heel Nederland een modulair re-integratietraject, dat in elke fase van ziekte of arbeidsongeschiktheid kan worden gestart. We helpen je graag als je je als gevolg van ziekte op je loopbaan moet heroriënteren. Wij onderscheiden ons re-integratietraject van andere bureaus door onze persoonlijke aanpak. Benieuwd naar onze aanpak? Plan vandaag nog een afspraak in.

Heroriëntatie op je loopbaan door het re-integratietraject van Focus

Als je ziek of arbeidsongeschikt bent geworden is heroriëntatie op passend werk niet gemakkelijk. De ervaren adviseurs van Focus helpen je daarom met een modulair re-integratietraject ‘Beter aan het werk’. Het doel van het programma is het realiseren van een duurzame, passende arbeidssituatie. Welke modules ook worden ingezet, we ronden het traject altijd af met een concreet en beargumenteerd advies. Onze adviseurs hebben veel ervaring met en kennis van:

Onze begeleiding vindt altijd plaats onder supervisie van een geregistreerd arbeidsdeskundige.

Een re-integratietraject bij jou in de buurt

Doordat wij kantoren hebben door heel Nederland, hoef je voor jouw persoonlijke begeleiding bij een re-integratietraject nooit ver te reizen. Zo hebben wij kantoren in onder andere Eindhoven, Utrecht, Maastricht, Amsterdam en Leiden. Neem om een afspraak te maken of voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 088 007 1425.


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures: Just Focus Assessment Just Focus Coaching Just Focus Re-integratie

Neem nu contact met ons op!

Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.

Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!