Reorganisatie ontslag

Na een reorganisatie is een ontslag een gegeven waar je rekening mee moet houden, maar het is nog belangrijker om daarna niet bij de pakken neer te gaan zitten: hier helpt Focus je bij. Wij helpen je om je weer voor te bereiden op een nieuwe baan. Een adviseur zal je bij elke stap bijstaan. Deze helpt je inzicht te krijgen in jouw talenten. Je leert hoe je je op de arbeidsmarkt kunt profileren, zodat je in korte tijd weer een baan hebt gevonden die bij jou past. Wij hebben kantoren in heel Nederland. Hierdoor kun je altijd wel bij een kantoor bij jou in de buurt aankloppen voor coaching en advies op maat als je ontslag hebt gekregen na een reorganisatie. Zit je nog midden in de reorganisatie, maar weet je al dat je ontslag gaat krijgen? Wacht dan niet te lang en ga alvast aan de slag om een nieuwe baan te vinden.

Nieuwe kansen creëren na een reorganisatie en ontslag

Na een reorganisatie en een daarop volgend ontslag kun je ook weer kansen creëren. Dit doe je samen met Focus. De adviseur gaat samen met jou aan de slag om snel nieuw werk te vinden en jouw kans aan te grijpen. Samen gaan we aan de slag om te ontdekken:

  • Waar jouw ambities liggen.
  • Welke competenties en kwaliteiten je hebt.
  • Welke vacatures bij jou passen.

Ga de uitdaging aan

Ga de uitdaging aan met Focus en laat ons je begeleiden zodat je weer een nieuwe baan hebt gevonden. Creëer nieuwe kansen met onze hulp na een reorganisatie en een ontslag. Telefonisch kun je ons bereiken via 088 007 1425.

Brochures

Bekijk hier verschillende brochures: Just Focus Assessment Just Focus Coaching Just Focus Re-integratie

Neem nu contact met ons op!

Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.

Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!