Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Alice van der Zwaag

Over mij

Ik woon in Nijkerk, in een oud historisch straatje met grote tuin, waar ik kan genieten van een kopje koffie in de zon en rommelen in de tuin. Ik heb 2 volwassen kinderen en een oppashond. Ik ben een praktische denker en gevoelsmens die vanuit Intuïtie, gedegen kennis en een professionele aanpak bij wil dragen aan vraagstukken ten aanzien van ontwikkeling en groei. Het creëren van nieuwe kansen voor mensen en vergroten van plezier in werk staat daarin voorop.

Enkele jaren geleden heb ik mij wegens een beperking aan mijn rechterarm omgeschoold tot re-integratie- en loopbaancoach, arbeidsdeskundige en psychosociaal therapeut. Ik werk nu 3 dagen per week voor Focus. Veranderingen als gevolg van ziekte en/of andere omstandigheden zijn niet makkelijk, kunnen loslaten en nieuwe mogelijkheden zien vraagt een gezonde mix van omgaan met teleurstelling en creëren van nieuwe kansen om weer vorm te geven aan het leven op een andere wijze, althans zo heb ik dat zelf ervaren. Als je dat lukt komt er weer positieve energie vrij en kan je weer met plezier een bijdrage leveren aan gezin, familieleden en de maatschappij.

Hoe kan ik jou helpen?

Mijn aanpak is oplossingsgericht en gericht op jouw kwaliteiten en leerpunten. De situatie waar je in zit, zowel privé als in je werk, biedt naast aanpassingen ook kansen. Samen onderzoeken we wat je wensen zijn naar de toekomst, wat je mogelijkheden in werk zijn en wat daarin aangepast kan worden (indien gewenst), zodat je weer aan het stuur kan staan van je eigen loopbaan. Ook bied ik je inzicht in de wettelijke regels en afhankelijk van de voortgang daarin advies op maat. Doel van het traject is dat jij de kortste route naar werk vindt, waarbij duurzaam werken en aansluiten aan jouw wensen en mogelijkheden zoveel mogelijk op de voorgrond staat.

Je kunt bij mij terecht voor deze trajecten:

  • Loopbaancoaching
  • Re-integratie 2e spoor

Wil je contact met mij?
Dan kun je mij via het projectbureau bereiken.

Alice van der Zwaag
Expertise:
  • arbeidsdeskundige
  • oplossingsgerichte coaching
  • verliesverwerking
Locatie:

Utrecht