Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Monica Scheffer

Over mij

Mijn credo is: ‘een pad ontstaat door er op te lopen’. Dit hoort al jaren bij mij en iedere keer weer zie ik dat het klopt. We kunnen niet in de toekomst kijken en weten niet wat er op ons pad komt, waardoor we steeds weer keuzes moeten maken.
Sinds 2011 ben ik werkzaam in de loopbaancoaching en sinds 2017 aangevuld met re-integratie. Sinds 2005 samenwonend met mijn man John en ik heb een volwassen dochter en twee volwassen bonuskinderen.
Na mijn rechtenstudie heb ik eerst als jurist bij gemeenten gewerkt en heb daarna de switch gemaakt naar het begeleiden van mensen in hun werk.

Waar kan ik je mee helpen?

Ook al ontstaat een pad door er op te lopen, is het wel handig enige richting te hebben. Bij het bepalen van die richting ondersteun ik je graag. Het zetten van stappen is belangrijk om in beweging te komen, ook al weet je nog niet precies waar je uit gaat komen. In dit proces loop ik graag een stukje met je mee. Als ervaren loopbaan- en re-integratieadviseur en coach denk ik met je mee en kijk met jou naar de mogelijkheden. Betrokken en met aandacht voor jou help ik je de mogelijkheden te ontdekken en je richting te bepalen.

Je kunt bij mij terecht voor deze trajecten:

  • Loopbaanadvies
  • Loopbaancoaching
  • Outplacement
  • Re-integratie 2e spoor

Wil je contact met mij?
Dan kun je mij via het projectbureau bereiken.

Monica Scheffer
Expertise:
  • mindfulness en stresshantering
  • hoogsensitiviteit en introversie