Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op loopbaancoaching om uitval te voorkomen

Tijdens het traject loopbaancoaching om uitval te voorkomen ontdek je wat voor jou belangrijk is. Je onderzoekt je samen met een persoonlijke loopbaancoach wat er moet veranderen gezond, gemotiveerd en competent aan het werk te blijven. Loopbaancoaching is een combinatie van persoonlijke gesprekken en toegang tot een digitale leeromgeving vol kennis, inspiratie, trainingen en opdrachten.  

Meld je direct aan

Zorg voor beweging

Hoe werkt het?

Coaching
Het traject bestaat uit vijf gesprekken met jouw persoonlijke loopbaancoach. Jullie analyseren jouw talenten en competenties en bepalen wat je nog kunt of moet ontwikkelen. Je onderzoekt samen met je loopbaancoach welke factoren van invloed zijn op je werkplezier en hoe je hiermee om kunt gaan. Je wordt bijgestaan bij de uitwerking in de praktijk en krijgt praktische steun om de verandering te realiseren.

Loopbaanportaal 
Je krijgt tijdens en tot drie maanden na het traject toegang tot het Focus loopbaanportaal. In deze digitale leeromgeving maak je wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten, die jou helpen een scherp inzicht in jezelf en wat je belangrijk vindt te krijgen. In deze digitale leeromgeving doorloop je zeven modules: terugblik, werkfit, persoonlijk leiderschap, groeien, veranderen, samenwerken en dialoog. Daarnaast vind je hier boekentips, filmpjes en informatie over ontwikkeling en de arbeidsmarkt.

Heb je hier vragen over? Dan stel je je deze eenvoudig aan de loopbaancoach. 

Waarom gaat dit traject mij helpen? 

We begeleiden jou om je doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. De gesprekken met de loopbaancoach plus de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren je om direct aan de slag te gaan met je uitdaging. Om zo stap voor stap toe te werken naar jouw stip op de horizon: gemotiveerd en met plezier aan het werk gaan.

Wat is het resultaat?

Na een loopbaancoachingtraject heb je: 

  • inzicht in je talenten en motivatie
  • helder wat er nodig is om verder te komen
  • vertrouwen dat je dit gaat lukken
  • je handen aan het stuur om weer lekker aan het werk te zijn
  • richting in je eigen functie of ander werk binnen of buiten de organisatie 

Wat kost het?

€ 985,- exclusief btw

Hoelang duurt dit traject?

Dit traject duurt acht weken. 


“Aan de telefoon had de coach duidelijk aangegeven dat er ook regie bij mij ligt. Dat ik verantwoordelijk ben voor wat we bespreken, welke thema’s ed. Zij is degene die ‘meeloopt’ met mijn ontwikkeling en door het stellen van kritische vragen mij laat nadenken om zelf tot oplossingen te komen. Dit sprak mij aan. Ik had er vertrouwen in. “

Ja, ik wil dit traject volgen

Meld je dan direct aan. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om je te inspireren en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging in jouw werk. Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan