Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Onderscheidend loopbaanportaal

Online portaal
Persoonlijke wegwijzer
Optimaal gebruikersgemak
24/7 inzicht
Ultiem gevoel van privacy
Persoonlijk proces

Kennis, inspiratie en inzicht

Onze persoonlijke trajecten zijn gebaseerd op de juiste match met onze enthousiasmerende loopbaanprofessionals. Elk traject begint met inzicht. Ontdekken welke zaken voor de medewerker belangrijk zijn. En wat ervoor nodig is om actief de volgende stap te zetten om beweging in het werk te realiseren.

Focus op beweging in werk
Om dit in een aansprekende ‘blended’ vorm te realiseren hebben wij het loopbaanportaal ontwikkeld. Deze digitale leeromgeving is gebaseerd op 35 jaar ervaring in loopbaanbegeleiding. Hier kunnen medewerkers 24/7 inloggen en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Via wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten krijgt men inzicht in talent, motivatie, toegevoegde waarde en wat werk betekent. In dit portaal wordt het gekozen traject doorlopen met de daarbij behorende modules die inspireren en motiveren. De modules bestaan uit opdrachten, inspirerende filmpjes en artikelen, boekentips, informatie over ontwikkeling en inzicht in de arbeidsmarkt en vacatures. Bovendien kan de medewerker hier te allen tijde vragen stellen aan onze loopbaanprofessionals.

Klantportalen
Voor grotere organisaties is het mogelijk om een eigen loopbaanportaal te realiseren. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

 

“Het loopbaanportaal helpt om richting te kunnen geven aan de loopbaan. Zo is er altijd focus.”

Hoe kunnen we je helpen?

Keuzehulp

De keuzehulp helpt je met het nadenken over je vraag en welk traject het beste bij je past.
Keuzehulp

Chat

Stel je vraag via de chat of mail naar info@focusnederland.nl. We zijn op werkdagen van 08.30-17.00 uur bereikbaar.
Chat

Telefonisch contact

Je kunt ons op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur bereiken op 088 007 14 00. Wil je liever teruggebeld worden? Dat kan ook. Stel je vraag dan via ons contactformulier.
Bellen