Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op loopbaancoaching bij ziekteverzuim

Je hebt je ziekgemeld en beseft dat je werk je geen energie meer geeft. Je wilt weten waar dat nu precies aan ligt. Ben je niet meer gemotiveerd voor deze baan? Zijn er factoren in de werkomgeving die hier invloed op hebben? Of past je werk niet meer in het leven dat je leidt? En als je dat weet, hoe zorg je dan dat je weer met plezier aan het werk kunt gaan?

Meld je direct aan

Zorg voor beweging

Hoe werkt het?

Coaching
Het traject bestaat uit vijf persoonlijke gesprekken met een eigen loopbaancoach. Jullie analyseren jouw talenten en competenties en bepalen wat je nog kunt of moet ontwikkelen. Je onderzoekt samen met je loopbaancoach welke factoren van invloed zijn op je werkplezier en hoe je hiermee om kunt gaan. Je wordt bijgestaan bij de uitwerking in de praktijk en krijgt praktische steun om herhaling te voorkomen.

Loopbaanportaal
Je krijgt tijdens en tot drie maanden na het traject toegang tot het Focus loopbaanportaal. In deze digitale leeromgeving maak je wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten, die jou helpen een scherp inzicht in jezelf en wat je belangrijk vindt te krijgen. In deze digitale leeromgeving doorloop je zeven modules: terugblik, werkfit, persoonlijk leiderschap, groeien, veranderen, samenwerken en dialoog. Daarnaast vind je hier boekentips, filmpjes en informatie over ontwikkeling en de arbeidsmarkt. Heb je hier vragen over? Dan stel je je deze eenvoudig aan de loopbaancoach. 

Waarom gaat dit traject mij helpen? 

We begeleiden jou om je doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. De gesprekken met de loopbaancoach plus de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren je om direct aan de slag te gaan met je uitdaging. Om zo stap voor stap toe te werken naar jouw stip op de horizon: weer met plezier aan het werk zijn. 

Wat is het resultaat?

Na een loopbaancoachingtraject heb je: 

  • inzicht in je talenten en motivatie
  • helder en weet je wat er nodig is om verder te komen
  • vertrouwen dat je dit gaat lukken
  • je handen zelf aan het stuur om weer lekker aan het werk te zijn
  • richting in je eigen functie of ander werk binnen of buiten de organisatie

Wat kost het?

€ 985,- exclusief btw

Hoe lang duurt dit traject?

Dit traject duurt acht weken. 

“De gesprekken met mijn coach ervaar ik als waardevol en opbouwend. Ze zetten me aan het werk op een positieve manier. Ik leer veel van haar manier van coachen als ook over mezelf en mijn gedachtewereld in relatie tot mijn handelen.”

Ja, ik wil dit traject volgen

Meld je dan direct aan. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om je te inspireren en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging in jouw werk. Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan