Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Persoonlijke ontwikkeling: managementcoaching

Als manager wordt er veel van je gevraagd. Zaken kunnen na verloop van tijd gaan knellen. Tijd om met een ervaren managementcoach te sparren. Dit traject draait om jou. Door meer inzicht te krijgen in wie je bent, wat je kan, en hoe je door (soms kleine) veranderingen, beter en sterker wordt. En daardoor met meer gemak en plezier je rol vervult.

Meld je direct aan

Kom in beweging

Wat is het? 

Tijdens dit traject onderzoek je samen met een managementcoach wat er nodig is om optimaal aan het werk te zijn. Zijn er patronen die belemmeren, stagneert je ontwikkeling of ervaar je druk door de verantwoordelijkheden die de functie met zich meebrengt? Je persoonlijk functioneren en de mogelijkheden om te veranderen staan in dit traject centraal. Managementcoaching is een combinatie van persoonlijke gesprekken en toegang tot een digitale leeromgeving vol kennis, inspiratie en opdrachten.

Hoe werkt het?

Coachgesprekken
Het traject bestaat uit vijf persoonlijke gesprekken met je eigen managementcoach die je begeleidt, adviseert en inspireert. Samen onderzoek je waar verandering nodig is en waar ontwikkelruimte ligt. Op basis daarvan bepalen jullie concrete leerdoelen en een strategie om deze doelen te bereiken. De managementcoach ondersteunt bij het oefenen van nieuw gedrag in de praktijk om zo je functioneren te versterken.

Loopbaanportaal
Tijdens en tot drie maanden na het traject krijg je toegang tot het Focus loopbaanportaal. In deze digitale leeromgeving maak je oefeningen en wetenschappelijk onderbouwde vragenlijsten. Die geven inzicht in je persoons-kenmerken, managementvaardigheden en wat werk voor jou betekent. Ook vind je er inspirerende filmpjes, artikelen en boekentips.
En heb je aanvullende vragen? Dan stel je ze eenvoudig via de e-coach in het portaal.

Waarom gaat dit traject mij helpen? 

We begeleiden je om jouw doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. De gesprekken met de managementcoach en de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren je om direct aan de slag te gaan met je leerdoelen. Zo werk je stap voor stap toe naar jouw stip op de horizon: met plezier en vertrouwen leidinggeven aan medewerkers.

Wat is het resultaat?

Na dit managementcoachingstraject heb je:

  • inzicht in je functioneren en je managementvaardigheden
  • keuzes gemaakt en persoonlijke leerdoelen gesteld
  • helder hoe je nieuwe gewoontes kunt ontwikkelen en vasthouden
  • vertrouwen om de stappen te zetten die nodig zijn
  • zichtbare gedragsverandering

Borging van resultaten

Om de bereikte resultaten goed te borgen adviseren we om het traject uit te breiden met een driegesprek. Daarin bespreek je met je werkgever en de managementcoach wat het traject heeft opgeleverd en wat dat betekent voor je werk en jouw toekomst. De meerkosten van een driegesprek (online via Microsoft Teams of op locatie bij Focus) zijn € 102,50.

Trajectkeuze

Regulier: vijf gesprekken.

Wat kost het?

Dit traject kost € 1.415,- exclusief btw.
Uitbreiding van het traject, per gesprek van een uur € 205,- exclusief btw.

Hoelang duurt het?

Dit traject duurt tien weken.

 

“Ik heb geleerd om meer in ‘het hier en nu’ te blijven waardoor ik minder pieker en tegen dingen opzie.”

Ja, ik wil dit traject volgen

Meld je dan direct aan. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om je te inspireren en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging in jouw werk. Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan