Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Meer uitdaging in mijn werk

Jamie-Lee van der Sman, ondersteuner bij De Haagse Hoogeschool, was op zoek naar meer uitdaging in haar werk. Toen ze de mogelijkheid kreeg om via haar werkgever gebruik te maken van een loopbaanadviestraject heeft ze zich direct aangemeld. Jamie-Lee: “ik vond advies / coachgesprekken altijd al interessant want in alle gevallen haal je er iets positiefs uit”.

“Ik vond dat ik stilstond in mijn functie en wilde weten wat ik kon doen om verder te komen. Wat waren mijn kwaliteiten en waar moest ik aan gaan werken? Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging.”

Resultaat

Jamie-Lee is gestart met een nieuwe functie, waarin ze met veel plezier haar talenten kan inzetten. “het managementteam waar ik mee samenwerk vindt het belangrijk dat ik werk doe waar ik blij van wordt. Dat, én de complimentjes, én het nieuwe werk motiveren mij enorm om te nemen om mijn nieuwe taken zo goed mogelijk uit te voeren.”

Advies
Collega’s die ook niet precies weten hoe ze verder willen in hun loopbaan adviseer ik graag om ook eens met een Focus loopbaanadviseur te gaan praten.”

Aanpak

Er was direct een klik met de Focus loopbaanadviseur Miranda Alberts. De gesprekken die ik had met Miranda waren verhelderend. Ik deed testen in het loopbaanportaal en de resultaten besprak ik met Miranda. Hierdoor kreeg ik inzicht in mijzelf als persoon, wat mijn kwaliteiten zijn en werd duidelijk dat ik echt al wel stappen heb gezet. En ook dat het goed is om de tijd te nemen en te onderzoeken welke kant ik op wil.

Intern een nieuwe functie
“Met mijn teamleider besprak ik dat ik met het loopbaanadviestraject bezig was en dat ik meer uitdaging nodig heb. Met haar steun vond ik een nieuwe functie binnen De Haagse school.”

Dit viel op

Loopbaanadviseur Miranda Alberts: “Jamie-Lee kwam binnen met een grote dosis enthousiasme en ambitie. Het was heel plezierig om te zien dat ze nu verder kan met een gericht groeiplan te bouwen voor haar loopbaan.”

Hoe kunnen we je helpen?

Keuzehulp

De keuzehulp helpt je met het nadenken over je vraag en welk traject het beste bij je past.
Keuzehulp

Chat

Stel je vraag via de chat of mail naar info@focusnederland.nl. We zijn op werkdagen van 08.30-17.00 uur bereikbaar.
Chat

Telefonisch contact

Je kunt ons op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur bereiken op 088 007 14 00. Wil je liever teruggebeld worden? Dat kan ook. Stel je vraag dan via ons contactformulier.
Bellen