Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Carola Jansen

Over mij

Mijn naam is Carola Jansen, loopbaanadviseur in de regio zuid. Ik woon samen met mijn man en onze 2 dochters in het Brabantse land. In mijn vrije tijd haal ik mijn energie uit mijn gezin, tennissen, fietsen, wandelen en tuinieren. Ik vind kamperen met onze caravan erg leuk en ik krijg energie van een stedentrip. Ik ben een echt mensen mens.

De afgelopen 30 jaar heb ik verschillende functies gehad in het vakgebied Personeel en Organisatie en heb ervaring opgedaan binnen verschillende sectoren; gezondheidszorg en welzijn, productie en dienstverlening. Ook heb ik veel kennis opgedaan van re-integratietrajecten. Mijn opleiding Personeel en Organisatie heb ik gevolgd aan de Haagse Hogeschool In Den Haag. De laatste 5 jaar ben ik mij verder gaan verdiepen in loopbaanbegeleiding. Ik heb bij Schouten en Nelissen de opleiding loopbaancoaching gevolgd en ik ben gecertificeerd voor de DISC en voor Jobcraften.

Hoe kan ik jou helpen?

Ik denk graag met je mee in kansen en mogelijkheden en ik heb een positieve en oplossingsgerichte insteek. Mensen begeleiden en in hun kracht zetten geeft mij energie en ik help je graag om inzicht en overzicht te krijgen in jezelf en in je werk. Ik ben een resultaatgerichte en betrokken loopbaanadviseur.

Je kunt bij mij terecht voor deze trajecten:

  • Loopbaanadvies
  • Loopbaancoaching
  • Outplacement
  • Re-integratie 2e spoor

Wil je contact met mij? Dan kun je mij via het projectbureau bereiken.

Carola Jansen
Expertise:
  • DISC
  • Jobcraften
Locatie:

Son, Den Bosch