Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

George Lim

Over mij

Mijn levensspreuk luidt: ‘I am the master of my fate, I am the captain of my soul’. Als sporter omarmde ik dit principe, en het vormt nu mijn levensfilosofie als mens en (loopbaan)coach. Ik geloof sterk in onze invloed op het levenspad en het belang van eigenaarschap over ons leven. Elke persoon is uniek, en ik bewonder de diversiteit aan karaktereigenschappen en puurheid in ieder individu.

Authenticiteit is een bijzonder aspect van het leven. Om onze krachten te benutten en onze unieke kwaliteiten te ontwikkelen, moeten we onszelf begrijpen, inclusief onze zwakheden en struikelblokken.

Ik heb een achtergrond in Beleid en Management binnen de gezondheidszorg. Daarna specialiseerde ik me in Health Economics, Policy and Law en Management op het gebied van HR en verandering. Maar mijn interesse in het brengen van verandering ging verder dan dat. Dit heeft me geleid naar een coachingsopleiding en meerdere trainingen op het gebied van Geweldloze Communicatie.

Hoe kan ik je helpen?

Mijn coaching heeft één duidelijk doel: jouw groei. Samen gaan we op zoek naar manieren om je zelfinzicht te versterken en je unieke krachten en talenten te ontdekken én te benutten. Het mooie is dat naarmate je jezelf beter leert kennen en je eigen potentieel inzet, je leven rijker wordt. En dit heeft niet alleen invloed op jou, maar ook op de wereld om ons heen.

In mijn coaching ben ik empathisch, doortastend en resultaatgericht. Heldere communicatie staat voorop, want ik geloof in verbinding. Als sporter weet ik hoe essentieel doorzettingsvermogen is, zelfs als de omstandigheden tegenzitten. Deze mentaliteit zet ik nog steeds in als coach.

Je kunt bij mij terecht voor deze trajecten:

  • Loopbaancoaching
  • Outplacement
  • Re-integratie 2e spoor

Wil je contact met mij?
Dan kun je mij via het projectbureau bereiken.

George Lim
Expertise:
  • Energie- en stressmanagement
  • Verandertrajecten
  • Leidinggeven
Locatie:

Rotterdam