Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Ingeborg Hettinga

Over mij

Ik ben Ingeborg Hettinga, moeder van 4 kinderen en een bonuszoon. Als ik niet aan het werk ben lig ik graag in het water om m’n banen te trekken. Wedstrijden zwemmen doe ik niet meer, maar ik ben wel nog steeds fanatiek. En als het enigszins mogelijk is, vind je me ook op de piste waar ik graag met de jongens op m’n snowboard naar beneden zoef.

Ik ben no-nonsense, scherp en ‘what you see is what you get’! Ik krijg enorm veel energie als ik een team goed zie samenwerken, medewerkers hun verantwoordelijkheid pakken, elkaar feedback durven geven en net even iets extra’s voor elkaar over hebben. Dan zie je iedereen groeien en genieten.

Hoe kan ik je helpen?

Gelukkig heb ik een fantastisch team met bevlogen professionals die vol passie aan het werk zijn om werkgevers en hun medewerkers in beweging te zetten en te houden. Met mijn jarenlange ervaring in de branche spar ik graag met werkgevers om te kijken hoe wij van nog grotere betekenis kunnen zijn. Uiteindelijk ben ik er eindverantwoordelijk voor dat de dienstverlening van Focus van hoge kwaliteit is en dat we blijven innoveren.

Ingeborg Hettinga
Expertise:
  • algemeen directeur
Locatie:

landelijk