Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Irene van Eijndhoven

Over mij

Ik ben getrouwd en moeder van 1 zoon, die inmiddels uitgevlogen is. Ik startte mijn loopbaan in de sales, werd vervolgens manager en later adviseur werving & selectie, detachering, interim-management, loopbaan & werk-naar-werk coach bij diverse HR-bureaus. Het begeleiden van mensen en organisaties loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Sinds 2018 heb ik me verder verdiept in het mooie vak van coaching en ben ik gaan werken met onder andere Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse en Systemisch Werk. Als coach voor leven en werk, heb ik mij in 2023 aan Focus verbonden in de rol van loopbaanadviseur en re-integratie coach.

Hoe kan ik jou helpen?

Met oprechte interesse in jou en je verhaal, loop ik graag een stukje met je mee. Ik lever graag een bijdrage aan groei van mensen en word er blij van om het beste uit mensen te halen.

Ik geloof in persoonlijk leiderschap: leidinggeven aan jezelf en weten waar je voor staat en waar je voor gaat. Dat betekent niet dat je alles alleen hoeft te doen. Ik weet uit eigen ervaring dat het helpt om de hulp van een coach in te roepen als je er alleen niet uitkomt. Je neemt dan regie over je leven en/of werk. Bij re-integratie begeleiding ligt het initiatief voor het starten van de begeleiding meestal bij de werkgever. In ieder coachtraject ondersteun ik jou naar meer plezier en geluk. Samen komen we tot resultaten waarmee je verder kunt.

Je kunt bij mij terecht voor deze trajecten:

  • Loopbaanadvies
  • Loopbaancoaching
  • Outplacement
  • Re-integratie 2e spoor

Wil je contact met mij?
Dan kun je mij via het projectbureau bereiken.

Irene van Eijndhoven
Expertise:

Coaching en persoonlijk leiderschap

Locatie:

Den Haag