Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Jacqueline Jonker

Over mij

Ik ben Jacqueline en ik woon samen met mijn partner in Gouda. Tijdens mijn studie had ik diverse banen en was ik ook regelmatig werkzoekende. Dat hielp mij om te ontdekken welke kant van het HR-vak het beste mij bij paste: de voorkant. Mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling en met hen samenwerken om de beste keuzes te maken voor hun werkzame leven. Dit geeft mij nog steeds veel voldoening en uitdaging.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt met mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt en heb ervaring opgedaan als consulent re-integratie tweede en derde spoor. Alle aspecten rondom de re-integratie van medewerkers tijdens hun arbeidsongeschiktheid zijn voor mij bekend. Nu ben ik zestig en gretiger dan ooit om mijn resterende werkzame jaren in volle breedte in te zetten. Naast mijn werkervaring helpt mijn levenservaring ook zeker mee om voor anderen van betekenis te kunnen zijn.

Hoe kan ik je helpen?

Natuurlijk, het gaat in dit werk niet om mij. Ik ondersteun je, ik faciliteer, ik zet mijn kennis en netwerk in en ik bied vooral een luisterend oor tijdens onze samenwerking. Als het nog niet duidelijk voor je is welke kant je op wilt gaan in je loopbaan onderzoeken wij dat samen. De samenleving is complex met alle regels en wetgeving en de arbeidsmarkt is grillig, maar mijn geduld en betrokkenheid is groot en met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen is veel mogelijk.
Wat mij betreft is in elke situatie maatwerk de sleutel tot succes.

Je kunt bij mij terecht voor deze trajecten:

  • Loopbaanadvies
  • Loopbaancoaching
  • Outplacement
  • Re-integratie 2e spoor

 

Wil je contact met mij?
Dan kun je mij via het projectbureau bereiken.

 

Jacqueline Jonker
Expertise:

persoonlijke effectiviteit

Nederlandse taal

Locatie:

Utrecht