Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Lindsay Rooyakkers

Over mij

Mijn naam is Lindsay en samen met mijn man Rene en onze 2 kinderen, dochter (2012) en zoon (2015) wonen wij in het mooie Zuid Limburgse Heuvelland. Met 2 voetballende kinderen, een voetballende man, een dochter met ADHD en de nodige huisdieren is ons leven nooit saai.

Van kinds af aan had ik al interesse in mensen en destijds voornamelijk in kinderen. Vandaar dat ik na mijn studie Pedagogiek 10 jaar in de Jeugdzorg heb gewerkt. Dit werk bleek op een gegeven moment, in combinatie met een op dat moment turbulent gezinsleven, niet meer passend. Uit eindelijk ben ik, via een omzwerving in de volwassen gehandicapte zorg, als re-integratie coach aan de slag gegaan. Hier viel voor mij alles op zijn plaats. Mensen begeleiden gedurende een voor hun vaak lastig en meestal onverwachts traject, ze coachen en mensen laten omdenken naar mogelijkheden. Dit mooie werk mag ik sinds september 2023 doen binnen Focus Nederland als re-integratie- loopbaanadviseur.

Hoe kan ik je helpen

Ik bied een luisterend oor, heb begrip voor de situatie waarin jij je bevindt en ik bied ook duidelijkheid over de rechten en plichten binnen het traject waarin je je bevindt. Mijn doel is om mensen weer terug in hun kracht te zetten, ze zelf de regie te geven en ze hierbij in meer of mindere mate te ondersteunen en begeleiden wanneer dit nodig is.

Je kunt bij mij terecht voor deze trajecten:

  • Loopbaanadvies
  • Loopbaancoaching
  • Re-integratie 2e spoor

Wil je contact met mij?
Dan kun je mij via het projectbureau bereiken.

Lindsay Rooyakkers
Expertise:

beperkt autisme en niet aangeboren hersenletsel

Locatie:

Maastricht