Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Marianne Uijtendaal

Over mij

Leuk je te ontmoeten! Marianne Uijtendaal is mijn naam, en samen met mijn man woon ik op het platteland tussen Zaltbommel en Den Bosch. Hier leef ik graag een actief leven, omringd door onze diversiteit aan dieren. We hebben 3 kinderen: onze jongste zoon studeert nog, onze dochter en oudste zoon zijn al aan een uitdagende carrière begonnen.

Hoe kan ik jou helpen?

Als coach liggen mijn drijfveren in het ontwikkelen van jouw persoonlijke en professionele kwaliteiten met de nadruk op het zelf regie nemen van jouw proces, terwijl je verbinding maakt met je hoofd en hart. Kernwoorden in mijn carrière zijn zakelijk en persoonlijk, ontwikkeling en beweging: passie, drijfveren, drijfveren en doelen. Verbindend en boeiend. Als Bedrijfscoach coach ik managers en professionals op onderwerpen als:

Carrière en ambitie: wat wil ik echt? Wat is mijn kracht? Wat ga ik doen?, Leiderschap gebaseerd op ambitie, richting en invloed, Balans en energie: omgaan met tegenstrijdige eisen tussen jou en je omgeving, energiek voelen. Communicatie: authentiek, effectief en verbindend met uw omgeving. Zelfvertrouwen: lef, vastberadenheid en je sterke punten gebruiken. Ik heb een praktijkgerichte en pragmatische manier van werken, waardoor je snel aan de slag kunt met je opgedane inzichten. Ik ben een gecertificeerd adviseur en expert in / geïnspireerd door MBTI, Systemisch Werk, Transactionele Analyse, NLP, Positieve Psychologie, RET en diverse loopbaantools.

Je kunt bij mij terecht voor deze trajecten:

  • Loopbaanadvies
  • Loopbaancoaching
  • Outplacement
  • Re-integratie 2e spoor

Wil je contact met mij?
Dan kun je mij via het projectbureau bereiken. 

Marianne Uijtendaal
Expertise:
  • burn-out
  • ondernemerschap
  • rouwverwerking
Locatie:

Den Bosch, Utrecht, Rotterdam, Son